- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 173 φορές
Εδεσσαϊκός: Θωρακίζει το κέντρο με τον Ημαθιώτη Αργύρη Τούφα
Με μια κίνηση που συνδυάζει την ποιότητα με την εμπειρία, ο Εδεσσαϊκός ενισχύει τη μεσαία του γραμμή, φέρνοντας ξανά στο «οπλοστάσιό» του έναν παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον 29χρονο Ημαθιώτη μέσο, Αργύρη Τούφα, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Πέλλας για να προσφέρει λύσεις και προσωπικότητα στο χώρο του κέντρου.
Ο Τούφας έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αλμωπό Αριδαίας, Νάουσα, Θύελλα Σαρακηνών, Ειρηνούπολη, Αστέρα Τριποτάμου, Νίκη Καλής, αλλά και τις Κ19 των Ολυμπιακού, Βέροιας και ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Ο Εδεσσαϊκός ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Αργύρη Τούφα. Έναν ποδοσφαιριστή που έχει τιμήσει και παλαιότερα τη φανέλα μας και είναι πάλι εδώ για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αργύρη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και ευχόμαστε υγεία ποδοσφαιρική και προσωπική. Μαζί προχωράμε για την επίτευξη των στόχων μας.











