- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1219 φορές
Από την Ημαθία στην Κέρκυρα: Νέος σταθμός για τον Γκελοσάνι
Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Μανώλης Γκελοσάνι, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στη Βέροια. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την αγωνιστικότητά του στην Ημαθία, μετακομίζει στην Κέρκυρα για λογαριασμό της Ολυμπιάδας Καρουσάδων.
Η ομάδα της Κέρκυρας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του, ποντάροντας στην ποιότητα και τις παραστάσεις που κουβαλάει ο Γκελοσάνι από τις εθνικές κατηγορίες, προκειμένου να θωρακίσει το ρόστερ της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μανώλη Γκελοσάνι, ο οποίος εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Μανώλης προέρχεται από τη Βέροια, όπου αγωνίστηκε το προηγούμενο διάστημα, και έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας με την αγωνιστική του ποιότητα, την εμπειρία και το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Τον καλωσορίζουμε θερμά στην οικογένεια της Ολυμπιάδας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!
Σχετικά Άρθρα
-
Ευρωπαϊκή άνοδος για την Ελλάδα: Στο Top-8 της φετινής συγκομιδής στη UEFA! -
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Οικογενειακό κλίμα και... μπάρμπεκιου μετά την προπόνηση! -
Νέο Γενικό Αρχηγό ανακοίνωσε η "Βασίλισσα" -
ΦΑΣ Νάουσα: Ευκαιρία ανασύνταξης ενόψει του Ημαθιώτικου ντέρμπι – Επιστρέφουν οι τραυματίες



