- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1406 φορές
Super League: Στις 22 Αυγούστου η σέντρα για τη νέα σεζόν 2026-2027
Μπορεί τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στην έναρξη των φετινών Playoffs, ωστόσο η Super League προχώρησε ήδη στον στρατηγικό σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος 2026-2027, με την πρώτη σέντρα να προγραμματίζεται για το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου 2026.
Παράλληλα με τον ορισμό της νέας σεζόν, η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και στην οριστικοποίηση του προγράμματος για τα Playoffs και Playouts που ξεκινούν άμεσα.
Αναλυτικά οι ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ.:
«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε την επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (ανδρών).
Ομόφωνα το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής ενέκρινε τον ορισμό – πρόγραμμα αγώνων Stoiximan Super League Playoffs (θέσεων 1-4 & 5-8) και Stoiximan Super League Playouts (ανδρών).
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε όπως το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2026-2027, ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου 2026».
Σχετικά Άρθρα
-
Γ' Εθνική (3ος όμιλος): "Χρυσό" διπλό για τη Βέροια, "σεφτέ" η Νάουσα – Αποτελέσματα και βαθμολογία -
"Έσπασε το ρόδι" η ΑΕΠ Βέροιας: Πρώτο τρίποντο με 1-0 επί των Λευκαδίων -
ΑΠΣ Μελίκη – Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας 0-2: Πέρασε με «διπλό χτύπημα» του Σαμιώτη! -
Σταυρός – Ακαδημία Βέροιας 5-1: «Καταιγίδα» τερμάτων και «4 στα 4» για την Θύελλα (φωτο)



