- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 731 φορές
Συνεχίζει στο "τιμόνι" της Δόξας Λέσβου ο Βεροιώτης προπονητής Φίλιππος Πουλασουχίδης
Σε γνώριμα χέρια εμπιστεύεται το μέλλον της η Δόξα Λέσβου 2022, καθώς ήρθε σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βεροιώτη προπονητή Φίλιππο Πουλασουχίδη για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Ο ικανός τεχνικός, έχοντας επιδείξει σπουδαίο έργο, ήθος και εργατικότητα, οδήγησε την περασμένη σεζόν το τμήμα Κ16 του συλλόγου στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Η παραμονή του επιβεβαιώνει την κοινή φιλοσοφία των δύο πλευρών, με το βλέμμα στραμμένο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
Συνεχίζουμε μαζί! Η Δόξα Λέσβου 2022 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της και με τον προπονητή Φίλιππο Πουλασουχίδη για τη σεζόν 2026-2027.
Ένας άνθρωπος που με δουλειά, ήθος και αφοσίωση συνέβαλε σημαντικά στην πορεία της ακαδημίας μας και στην κατάκτηση του Κυπέλλου στη ηλικιακή κατηγορία της Κ16.
Η κοινή μας πορεία συνεχίζεται με το ίδιο πάθος και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Καλή χρονιά coach!
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Η τεράστια μεταγραφική υπέρβαση που πήγε να κάνει ο Αγάπιος Αναστασιάδης! -
Super League: Πανόραμα 6ης αγωνιστικής – "Άλμα" Ολυμπιακού, "βόμβα" Καλαμάτας στην Τούμπα! -
Α' ΕΠΣΗ - Ταμείο 4ης αγωνιστικής: Ασταμάτητοι Τρίκαλα και Σταυρός, πρώτη νίκη για ΑΕΠ – Αριθμοί & συμπεράσματα -
Βέροια: Δίπλα στην ομάδα οι άτυχοι Γκάρας και Γιαγτζίδης – Τα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια (pics)



