- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 166 φορές
Γ. Σπυριδωνίδης: «Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς – Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση»
Στην προσπάθεια των αθλητριών του, στη σημασία της κατάκτησης του τριπόντου, αλλά και στην ανάγκη της ομάδας να βρει τον ρυθμό της μέσα από τα παιχνίδια στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Βέροια, Γιώργος Σπυριδωνίδης, μετά το νικηφόρο 1-0 επί των Νεφελών Κατερίνης.
Ο έμπειρος προπονητής της «Βασίλισσας» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την παρουσία τους, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την εκτός έδρας δοκιμασία που ακολουθεί στην Κοζάνη.
Αναλυτικά η δήλωση του στο kerkidasport.gr:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, σε ένα παιχνίδι όπου φάνηκε ότι προσπαθούμε ακόμα να βρούμε τον ρυθμό και τα πατήματά μας ως ομάδα. Ο χρόνος και οι αγώνες θα δουλέψουν υπέρ μας και θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε τη συνοχή που θέλουμε.
Ήδη κοιτάμε την επόμενη αναμέτρηση, όπου στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης. Τέλος, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου και στήριξε έμπρακτα τα κορίτσια μας».
- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- ΓΥΝΑΙΚΕΣ
- ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
- ΠΑΣ ΒΕΡΟΙΑ
- VERIA WFC
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ
Σχετικά Άρθρα
-
Λύτρωση στο 75’ με Σωτήρα και «2 στα 2» για τα κορίτσια της Βέροιας (φωτο) -
Μακροχώρι – Αγ. Γεώργιος 1-1: Μοιρασιά και πρώτη απώλεια για τους φιλοξενούμενους (φωτο) -
Έκανε το... λάθος να προηγηθεί η Μελίκη, απάντησε με "τεσσάρα" και έμεινε στην κορυφή ο Σταυρός! (φωτο) -
Εμφατικό "διπλό" για τον ΓΑΣ Κοπανού επί του Ολυμπιακού Νάουσας με χατ-τρικ του Τασιώνα (φωτο)



