- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 298 φορές
Χαλαρός καφές με άρωμα… ντέρμπι στο «Coffee Go» ενόψει Νάουσα – Βέροια
Σε χαλαρό και άκρως ποδοσφαιρικό κλίμα συναντήθηκαν στο καφέ «Coffee Go» γνωστά πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης, της επιχειρηματικότητας και του αθλητισμού της Ημαθίας, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το μεγάλο κυριακάτικο ημαθιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στη Νάουσα και τη Βέροια.
Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν ο υφυπουργός και βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της Βέροιας Αγάπιος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μακροχωρίου Βαλάντης Κεχαΐδης, ο επιχειρηματίας Πέτρος Κουτόβας (ζαχαροπλαστείο «Lido») και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Νάκης Φιλιππίδης.
Όπως ήταν φυσικό, πέρα από τα τρέχοντα ζητήματα της τοπικής επικαιρότητας, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επερχόμενη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής, τις εκτιμήσεις για το ματς, αλλά και το κλίμα ανυπομονησίας που επικρατεί σε ολόκληρο τον νομό για το ιστορικό ποδοσφαιρικό αντάμωμα των δύο πόλεων.
Σχετικά Άρθρα
-
Νέα υπηρεσία: Live Score για τους αγώνες της Γ’ Εθνικής -
Α' ΕΠΣΗ: Σημαντικές μονομαχίες σε όλα τα μέτωπα στη σαββατιάτικη 6η αγωνιστική -
Ρετρό | Νάουσα – Βέροια: Όταν ο κόσμος «κρεμόταν σαν τσαμπιά» στο βροχερό ΔΑΚ! -
Πειθαρχική ΕΠΣΗ: «Βαριές» καμπάνες, κλήσεις σε απολογία για επεισόδια και μπαράζ απαλλαγών



