- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 1311 φορές
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Κάρλο Κόστλι;
Στην Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο πρώην επιθετικός της "Βασίλισσας του βορρα", Κάρλος Κόστλι, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ονδούρα.
Συγκεκριμένα, το σάιτ diez.hn αναφέρει ότι ο 33χρονος επιθετικός έχει δεχθεί πρόταση από τον Άρη προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της επόμενης χρονιάς!
Ως γνωστόν ο διεθνής με την Εθνική Ονδούρας φορ έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στη ΒΕΡΟΙΑ τη σεζόν 2012-2013.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Κόστλι έχει αρκετές προσεγγίσεις από Τουρκία, όπου και αγωνίστηκε φέτος με την Γκαζιάντεσπορ, αλλά και την Κίνα (έπαιξε τη σεζόν 2013/14 με την Ζισού Ζισένγκ) με τον ίδιο τον παίκτη να ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση που δεν τον ικανοποιήσει καμία πρόταση θα παραμείνει στην ομάδα της πατρίδας τους, την Ρεάλ Ντεπορτίβο Εσπάνα.
Ο Κόστλι έχει υπάρξει 71 φορές διεθνής από το 2007, έχοντας σκοράρει 32 τέρματα.
Σχετικά Άρθρα
-
Νέο εκτός έδρας φιλικό τεστ για τον ΦΑΣ Νάουσα, την Τετάρτη στη Σιάτιστα -
Τέσσερα χρόνια κλειστή η Θύρα 4 του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας – Πότε θα επιστρέψει στους φιλάθλους; -
Λουκία Κασαμάκη: Η Βεροιώτισσα που έζησε μια ξεχωριστή στιγμή στο Παρίσι -
Πανόραμα 2ης αγωνιστικής Super League: Γκέλα για ΑΕΚ, «2 στα 2» για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη και Παναιτωλικό



