- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 2320 φορές
Κατέθεσε πρόταση για τον Άρη ο Νίκος Αρβανιτίδης!
Ο Νίκος Αρβανιτίδης κατέθεσε πριν λίγο την πρότασή του για τον ΑΣ Άρης μέσω του νομικού του κ. Κυρκούδη, ο οποίος ως γνωστόν ήταν ο νομικός της ΒΕΡΟΙΑΣ επί Γιώργου Αρβανιτίδη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην κίνηση αυτή συμμετέχουν ακόμη τρεις επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη που ανήκουν στον κύκλο του (Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης, Δημήτρης Ανθουλάκης και Δημήτρης Νάτσης) και θα συνδράμουν θεωρητικά και στο οικονομικό ενώ πόστο στην ομάδα λογικά θα έχουν και άνθρωποι της οικογένειας του Αρη τους οποίους έχει πλησιάσει.
Οι δυο πρώτοι ασχολούνται με τις μεταφορές και ο τρίτος με την επεξεργασία τροφίμων.
Πλέον ο ΑΣ έχει τις προτάσεις, του κ. Κάλας, του κ. Αρβανιτίδη, του κ. Γαλανού, αλλά και του κ. Ζαμπέτα υπό την μορφή ερωτήσεων.
Σχετικά Άρθρα
-
Γ’ Εθνική: Με Τζέιμς υποδέχεται τον Εορδαϊκό η Βέροια, στη Φλώρινα για νέα αρχή η Νάουσα -
Βαριές «καμπάνες» στην ΕΠΣ Ημαθίας: Αποκλεισμοί αξιωματούχων, πρόστιμα και κλήσεις για επεισόδια -
Α' ΕΠΣΗ: Όλα τα βλέμματα στα Τρίκαλα για το ντέρμπι κορυφής! -
Όταν ο αθλητισμός συναντά την κοινωνική προσφορά: Το «ευχαριστώ» του 9ου Δημοτικού στον πρόεδρο της Βέροιας



