ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανώτερα τα Τρίκαλα νίκησαν 2-0 στο ντέρμπι το Ροδοχώρι

Δίκαιη νίκη με σκορ 2-0 πέτυχαν τα Τρίκαλα επί του Ροδοχωρίου, στο ντέρμπι της εμβόλιμης 28ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και νίκησαν κατά κράτος τον αντίπαλό τους, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Αγωνιστικά, οι "πράσινοι" ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν απόλυτα δίκαια στη νίκη, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Πέικος με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Κιρκιλιανίδη, ενώ το τελικό 2-0 έγινε στο 62' με κεφαλιά αυτή τη φορά του Παρσόπουλου, έπειτα από ασίστ του Κιρκιλιανίδη.

Στο 65' οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι, όταν σε σουτ του Λίτσι η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ασλάνογλου που έκανε προβολή και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι!

Χωρίς προβλήματα ήταν η διαιτησία των Καραντώνη, Καραγκιζόπουλου, Γιάντση.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Ι., Σωτηράκης, Κουκουράκης (78' Αναδολού), Ζησιόπουλος (57' Ανδρίτσος), Παρσόπουλος (83' Κιρκιλιανίδης Η.), Λίτσι (90' Αθανασιάδης).

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος Ν., Κοτζαχρήστος (46' Παπαδόπουλος Δ.), Ασλάνογλου, Μισαηλίδης (64' Βούλγαρης), Μαγγίζης, Ρίσσου, Λίπε (46' Πατατούκας), Μπρέγκου, Ουέλινγκτον, Νίκου (78' Καρυπίδης).