ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επεισοδιακό το γειτονικό ντέρμπι στο Μακροχώρι!

Σε ένα γειτονικό ντέρμπι που στιγματίστηκε από ένταση και επεισόδια στο τέλος του αγώνα, το Μακροχώρι αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με την Αγία Μαρίνα.

Αγωνιστικά έγινε παιχνίδι κέντρου με αρκετή δύναμη και λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, το οποίο παρακολούθησαν 100 περίπου φίλαθλοι.

Στο 18' ο Τσακαλίδης έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, νικώντας τον Θεοδοσιάδη με σουτ από τη μεγάλη περιοχή.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με κοντινό σουτ του Βοργιατζίδη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσαλακίδη.

Στο 44' ο Κολίτσης της Αγ. Μαρίνας δέχτηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, ευρισκόμενος στον πάγκο (είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή) για διαμαρτυρία!

Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε γενική σύρραξη για περίπου μισή ώρα, η οποία ξεκίνησε όταν ο Ηλιάδης πήγε να δώσει το χέρι του στον Νιογκάνα και αυτός χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο. Μάλιστα οι δύο παίκτες μετακομίστηκαν αργότερα στο νοσοκομείο!

Δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα το διαιτητικό τρίο των Γαβρά, Ασβεστάρα, Κερμανίδη.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Θεοδοσιάδης, Δημητριάδης, Ηλιάδης, Τσάμπας Κ., Λιλιόπουλος, Τσακαλίδης, Πίκος, Βοργιατζίδης (67' Ψάλτης Ν.), Χολέβας (63' Γκιλιόπουλος), Δαλήγγαρος (85' Βύζας), Πατσιαβούρας.

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Ευαγγελόπουλος, Τουλουμτζής, Βοριαζίδης, Τζάνι, Κολίτσης (30' Κουβατσίδης), Νιογκάνα, Συμπεθέρης (74' Κελεσίδης), Παπαδής (63' Σερασκιέρης), Τσακαλίδης, Ευθυμίου, Κουτρουλίας.