Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νέο Δ.Σ. στον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ - Επικεφαλής και πάλι ο Απόστολος Μπέκας

Νέο Δ.Σ. στον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ - Επικεφαλής και πάλι ο Απόστολος Μπέκας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Γενική Συνέλευση του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 15 Ιουλίου.

Στο νέο Δ.Σ. μετέχουν έξι μέλη της προηγούμενης διοίκησης και έξι νέα μέλη, μεταξύ των οποίων και δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι κ.κ. Παύλος Αδαμίδης και Χρήστος Βασιλειάδης.

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκε και ο νέος Δήμαρχος της Νάουσας κ. Νικόλαος Καρανικόλας που εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στην ομάδα, ενώ πρόσθεσε ότι θα γίνουν από πλευράς του Δήμου προσπάθειες βελτίωσης του Δημοτικού σταδίου της Νάουσας.

Τα έξι παλιά μέλη είναι οι κ.κ. Απ. Μπέκας, Χρ. Κερμανίδης, Αλεξ. Ελευθερόπουλος, Γ. Μπέκας, Γ. Νοϊδης και Ιωάν. Μπέκας, ενώ τα έξι καινούργια οι κ.κ. Χρ. Σαμαράς (ιατρός), Π. Αδαμίδης, Χρ. Βασιλειάδης, Κ. Κυράνος, Μ. Ράντζιου και Ειρ. Χρόνη.

Σήμερα το βράδυ θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. προκειμένου να κατανεμηθούν διάφορες θέσεις, ενώ θα γίνει και μια πρώτη συζήτηση για την πρόσληψη του νέου προπονητή των "κυανόλευκων".

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεν μετέχει ο κ. Γ. Γρηγορίου, ο οποίος όμως θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Επίσης δεν μετέχει ένα από τα ιστορικά διοικητικά μέλη του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, ο κ. Δημήτρης Γιαβάλκας αλλά και αυτός δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο νέο Δ.Σ. και στην ομάδα.

Λάκης Λαζάρου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS