ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη της Κ16 της Αγ. Βαρβάρας 3-2 επί των Τηλέμαχων Αλ.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η εφηβική ομάδα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα, στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας, το Σάββατο 23/11/2019, στον εντός έδρας αγώνα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίπαλο την ομάδα Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, με τελικό σκορ 3 - 2.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε αναγνωριστικά για τις δυο ομάδες,  που πίεζαν συνεχώς για την επίτευξη κάποιου τέρματος , αλλά αυτό ήρθε για τους φιλοξενούμενους , με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ στην άρχη της φάσης , ενώ ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα .

Η ισοφάριση έγινε γρήγορα με εκτέλεση φάουλ του Λίβα Ε.,  από πλάγια θέση, έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς των Τηλέμαχων και ο απέρχομενος Τσιάτσης έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ , έγραψε το 1 - 1.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά την άμυνα του Αστέρα , που αντέδρασε ικανοποιητικά, απέτρεψαν κάθε επιθετική ενέργεια, ενώ σε δυο πολύ καλά δυνατά σουτ μέσα από την περιοχή , ο Κωνσταντινίδης είχε άλλη άποψη απέκρουσε θεαματικά, κρατώντας το 1-1  για την ομάδα του. Παρόλο που ο αγώνας ήταν μοιρασμένος για τις δυο ομάδες οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πάλι μπροστά στο σκορ με 1-2 , με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ του σκόρερ , ενώ ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα.Το 1-2 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Μουρτζίλα μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο , είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ισοφάρισαν στο 55' με το Γκόντρια με σουτ από το ύψος της περιοχής . Οι γηπεδούχοι απείλησαν για την ανατροπή στο 60' με το Λίβα Α. που έφυγε μόνος, από πλάγια θέση και στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το επιθυμητό τέρμα όμως ήρθε στο 65', σε φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων , έγινε κάτοχος της μπάλας, μέσα από την περιοχή ο Παπαγεωργίου και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας  το 3 - 2 .

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με τι σειρά τους να πετύχουν κάποιο άλλο τέρμα αλλά η άμυνα του Αστέρα που λειτούργησε ιδανικά και ο τερματοφύλακας, Κωνσταντίδης με καίριες επεμβάσεις δεν το επέτρεψαν, κράτησαν το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πολύ καλή η απόδοση των παικτών της Κ 16, με μεγάλη αγωνιστική βελτίωση , που ήταν εμφανής σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μουρτζίλας Κων/νος) : Κωνσταντινίδης, Λίβας Ε., Τσιάτσης, Τσακαλίδης (75' Βασίλειου), Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Γκόντριας, Γαλάνης (50' Λίβας Α.), Κυριακίδης, Τσιλώνης, Κωστόπουλος (80' Κιόσια).

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ (Καρασαβίδης Κυριάκος)  : Χρυσοπουλίδης, Γεωργακάκης (73' Τραινόπουλος), Ρουστέμη, Χατζόπουλος, Παπαδημητρίου, Μάντζης, Μουταφίδης (51' Παπαδόπουλος), Κυνηγόπουλος (73' Χλιαρόπουλος), Νικολόπουλος, Ζησιόπουλος, Καραγκιοζόπουλος.