Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έκοψε την πίτα του ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (φωτο)

Έκοψε την πίτα του ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ Τετάρτης (29/1) στο μουσικό καφενείο «ΣΕΙΡΙΟΣ» η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του Δήμαρχος Νάουσας κ. Ν. Καρανικόλας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γ. Τριανταφύλλου  και παραβρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκ μέρους του Συλλόγων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Νάουσας, οι κ.κ. Αλεξιάδης και Κουρογιωργάκης κι ο κ. Κωνσταντινίδης  από την ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας.

Τη Βασιλόπιτα έκοψε ο κ. Καρανικόλας, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε η ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι το πρωτάθλημα, γιατί αυτό θα είναι ταυτόχρονα ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την ίδια την Νάουσα και είναι κάτι που το έχει ανάγκη. Επίσης, ο δήμαρχος τόνισε ότι στο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής είναι η βελτίωση των αθλητικών υποδομών στο ΔΑΚ Νάουσας, που είναι η ιστορική έδρα του Φ.Α.Σ., λέγοντας ότι ήδη προχωρούν οι τυπικές διαδικασίες και οι μελέτες ώστε να ξεκινήσουν τα αναγκαία έργα.

Ο πρόεδρος του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, Απ. Μπέκας, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο στόχο της ομάδας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τυχερό κομμάτι της Βασιλόπιτας ήταν του Συλλόγου του Βετεράνων, ενώ στα τσουρεκάκια που μοιράστηκαν στην ομάδα, τα τρία τυχερά φλουριά ήταν των ποδοσφαιριστών Κώστα Πίτου, Νίκου Ζάχου και Σταύρου Κωστογλίδη στους οποίους και δόθηκαν συμβολικά δώρα.

Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, ευχαριστεί το Μουσικό Καφενείο «ΣΕΙΡΙΟΣ» για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS