Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με επιτυχία η κοπή πίτας της Ακαδημίας "Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας" (φωτο)

Με επιτυχία η κοπή πίτας της Ακαδημίας "Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας" (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Η εκδήλωση έγινε στην Πιτσαρία NAPOLI στον Άγιο Γεώργιο και συμμετείχαν οι αθλητές, οι γονείς, και πολλοί φίλοι.

Στο δελτίο τύπου η Ακαδημία της Αγ. Μαρίνας αναφέρει επίσης τα εξής:

Την εκδήλωση τίμησαν ο κ Ασλανίδης Λάζαρος Δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΚΑΠΑ Δημου, η Κα Σοφια Παππά Πρόεδρος της Τ.Κ Αγίας Μαρίνας, ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας, ο Γενικός Αρχηγός κ Γερουλίδης Κωνσταντίνος, ο Αντιπροεδρος κ Ηλιας Καρράς, το μέλος κ Θεωδορακέλης Γιάννης όπως και ο προπονητής του Μεγα Αλεξανδρου Αγιας Μαρίνας κ Τάκης Τσακαλίδης.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο προπονητης κ Πέιος Φίλιππος ευχήθηκε για μια χρονιά με υγεία μια χρονιά δημιουργική και φυσικά με λιγότερους τραυματισμούς. Σκοπός και φιλοσοφία της Ποδοσφαιρικής  Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος  Αγίας Μαρίνας  είναι η  εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση.

Περισσότερο απ΄ όλα αυτά όμως θέλουμε τα παιδιά μας  να παίξουν, να διασκεδάσουν και να αθληθούν με  ασφάλεια μακριά από μάστιγες της εποχής ώστε να αποτελέσουμε ένα ακόμη σκαλοπάτι εκπαίδευσης μετά την οικογένεια και το σχολείο.

Ο πρόεδρος του ερας. Τμήματος του  Μέγα Αλέξανδρου Καλαϊτζίδης Ανδρέας και οι Διοικούσα επιτροπή της Ποδοσφαιρική  ακαδημίας οι προπονητές Πέϊος Φίλιππος και Σπηριδωνίδης Μπάμπης φιλοδοξούν -σε συνεργασία με τους γονείς- να φέρουν κοντά στο ποδόσφαιρο όσα περισσότερα παιδιά μπορούν, καθώς  και να τα βοηθήσουν να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν , να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους, να γνωρίσουν το πρωταθλητισμό. να ενθαρρύνουν και να υποστηρίξουν όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να έρθουν κοντά στο σύλλογό και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αγαπητή γονείς χωρίς την οικονομική συνέπεια σας αυτής της μικρής συνδρομής αλλά και με την αγορά ενός ημερολογίου ενός λαχείου ενός εισιτηρίου στο ερασιτεχνικού τμήματος ενός σάντουιτς από το κιλικίο δεν θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τον μεγάλο μας στόχο. Ελάτε κοντά στα παιδιά ελάτε κοντά μας ελάτε στο γήπεδο.

Όλη αυτή οι προσπάθεια δεν θα είχε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα χωρίς την μεγάλη υλικοτεχνική και οικονομική βοήθεια του προέδρου ερας. τμήματος  Καλαιτζίδη Ανδρέας 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση

Καλή χρονιά!!!!!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS