ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΣΗ: Σκέψεις για 17 ομάδες στην Α' κατηγορία της νέας περιόδου!

Σε μια μίνι αναδιάρθρωση των κατηγοριών της αποφάσισε να προχωρήσει η ΕΠΣ Ημαθίας, κάτι που αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση της ΕΠΣΗ προσανατολίζεται στο να υπάρξουν δύο κατηγορίες την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Δηλαδή η Α' κατηγορία που θα απαρτίζεται πιθανότατα από 17 ομάδες και η Β' που θα αποτελείται από δύο ομίλους.

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα Α' κατηγορία, θα πάρουν μέρος οι 13 από τις 16 ομάδες της φετινής σεζόν, αφού ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας προβιβάστηκε στην Γ' Εθνική, ενώ οι δύο τελευταίες ομάδες (ΑΕΠ Βέροιας και Ολυμπιακός Νάουσας) υποβιβάζονται. Από την Β' θα ανέβουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου, δηλαδή οι Σχοινάς, Διαβατός, Άχθος Αρούρης και Μαρίνα.

Έτσι, από τη στιγμή που ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και η Νίκη Αγκαθιάς παρέμειναν στην Γ' Εθνική, η Α' ΕΠΣΗ της νέας σεζόν θα απαρτίζεται (εκτός απροόπτου) από τις παρακάτω 17 ομάδες: Νάουσα, Ροδοχώρι, Αγ. Μαρίνα, Πλατύ, Αχιλλέας Ν., Κοπανός, Μελίκη, Μακροχώρι, Χαρίεσσα, Σταυρός, Παλαιοχώρι, Κουλούρα, Τριπόταμος, Σχοινάς, Διαβατός, Άχθος Αρούρης και Μαρίνα.