ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα εύσημα από τον προπονητή του Άρη στην Αγ. Μαρίνα – Νέο φιλικό το Σάββατο

Χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική παρουσία των παικτών του στο δεύτερο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άρη, έβγαλε ο προπονητής της Αγ. Μαρίνας Παναγιώτης Καραμεταξάς.

Ο τελευταίος, αν και είδε την ομάδα του να αγωνίζεται απέναντι στον δυνατό και Ευρωπαίο Άρη, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 4-0, σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και τη συνολική εικόνα της ομάδας.

Τόνισε ωστόσο προς τους παίκτες του και δει στους πιο μικρούς σε ηλικία ότι, «πρέπει να δουλέψουν πολύ μέσα στο γήπεδο και ότι ο ίδιος θέλει δουλειά και μόνο δουλειά.

Μάλιστα η αναγνώριση της καλής παρουσίας και της ποιότητας παικτών που διαθέτει φέτος περισσότερο η Αγ. Μαρία, ήρθε από τα χείλη του Γερμανού προπονητή του Άρη Μίκαελ Ενινγκ, που σε σύντομη συνομιλία που είχε στ τέλος του φιλικού της Πέμπτης με τον ομόλογο του της Αγ. Μαρίνας Παναγιώτη Καραμεταξά, απένειμε τα εύσημα για την ομάδα του.

Από εκεί και μετά, οι παίκτες του Μ. Αλεξάνδρου έδωσαν συμέχεια στην προετιμασία τους με μία προπόνηση που πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα, ενώ το Σάββατο 22/8 τους περιμένει η Τρίτη στη σειρά φιλική δοκιμασία με αντίπαλο την Κοζάνη 2004, στο γήπεδό τους.

ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ