ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έναρξη τμημάτων υποδομής Ολυμπιακού Νάουσας με νέα δεδομένα!

Ο Ολυμπιακός Νάουσας ανοίγει τις πόρτες του και φέτος να υποδεχθεί όλα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρώτη προπόνηση ορίστηκε για την Δευτέρα 31/08/20, στις 16.30, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Οι πρώτες προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, ενώ εν συνεχεία, προπονήσεις θα γίνουν και στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου της πόλης, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο, για όλη τη σεζόν, όπου ο Ολυμπιακός Νάουσας διαθέτει το γραφείο του καθώς και αποδυτήρια.

Ο χώρος του γηπέδου και των αποδυτηρίων έχει απολυμανθεί και καθαριστεί, και έχουν αναρτηθεί όλες οι προβλεπόμενες οδηγίες για την προστασία από τον Covic 19,  υπό τις συστάσεις της ΓΓΑ. Επίσης, φέτος, μια ειδική χρονιά όπως όλα δείχνουν,  θα υπάρχει καθημερινό παρουσιολόγιο  για την καλύτερη ιχνηλάτηση αν και όπου είναι αναγκαίο.

 Για λόγους υγιεινής και για την μέγιστη προστασία των παιδιών, φέτος το κάθε παιδί θα διαθέσει τη δική του μπάλα την οποία θα έχει καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα του δοθεί και διακριτικό το οποίο θα είναι μόνο δικό το, έτσι ώστε να αποφευχθεί με τον καλύτερο τρόπο η στενή επαφή.

Η σχολή τερματοφυλάκων θα λειτουργήσει κανονικά και φέτος, στο βοηθητικό γήπεδο της Νάουσας, ακριβώς μετά τις προπονήσεις των τμημάτων. 

Εκτός από τη σχολή τερματοφυλάκων, φέτος ο Ολυμπιακός θα διαθέτει διατροφολόγο, ψυχολόγο και ειδικό γιατρό που θα μας ενημερώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σχετικά με οτιδήποτε αφορά τους μικρούς αθλητές.

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!