ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε συγκινησιακή φόρτιση η αλλαγή σκυτάλης στην ΑΕΠ Βέροιας

Την διοίκηση της ΑΕΠ Βέροιας στο νέο πρόεδρο Φώτη Γκαϊτατζή παρέδωσε την Τετάρτη το απόγευμα ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της διοίκησης Απόστολος Εμμανουηλίδης.

«Βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που αγάπησαν την ομάδα να την αναλάβουν» είπε ο κ. Εμμανουηλίδης κι έκανε δακρυσμένος μια μικρή αναδρομή στην πορεία της ομάδας. «Θα αγαπώ την ομάδα μέχρι να πεθάνω» είπε ο κ. Εμμανουηλίδης κι ευχαρίστησε ονομαστικά συνεργάτες του στην ομάδα.

Γκαϊτατζής: «Θα είμαστε άξιοι συνεχιστές»
 
Ο νέος πρόεδρος Φώτης Γκαϊτατζής τόνισε ότι λόγω Εμμανουηλίδη αποφάσισε να αναλάβει την ΑΕΠ και εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι ο τέως πλέον πρόεδρος θα παραμείνει κοντά στην ομάδα. «Δεν θα τον αφήσουμε να φύγει. Θα μείνει κοντά μας» τόνισε.
 
Ο κ. Γκαϊτατζής είπε ακόμη ότι αγαπά τον αθλητισμό και τη νεολαία και δήλωσε ότι θα δώσει έμφαση στις Ακαδημίες και τα νέα ταλέντα. «Αν δουλευτεί το Ελληνικό ταλέντο μπορεί να φτάσει στις κορυφές του πλανήτη. Αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης αναλαμβάνοντας την ΑΕΠ.
 
Πιστεύω ότι είμαστε άξιοι συνεχιστές. Θέλουμε να πάμε και λίγο παραπάνω. Είμαι μαθητής του Αποστόλη και θα προσπαθήσω σαν μαθητής να ξεπεράσω τον δάσκαλο, γνωρίζοντας ότι έχω την συμπαράστασή του».
 
Διακοπή συνεργασίας με την Ακαδημία Βέροιας
 
Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Γκαϊτατζής είπε ότι η συνεργασία με την Ακαδημία Βέροιας έχει διακοπεί. Στην Ραχιά θα ανέβει η Ακαδημία Γαϊτάνου με την οποία θα υπάρξει μια συνεργασία.
 
Σύντομα ο προπονητής
 
Αναφορικά με το όνομα του νέου προπονητή, ο κ. Γκαϊτατζής ανέφερε ότι βρίσκεται σε επαφή με κάποιους τεχνικούς ωστόσο δεν έχει καταλήξει ακόμα.
 
Το νέο Δ.Σ.
 
Τέλος, η σύνθεση της νέας διοίκησης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Στην παράδοση - παραλαβή παραβρέθηκαν και οι κ. Χριστίνα Γαϊτάνου, Γεωργία Τσιαμούρα που θα αναλάβουν τις δημόσιες σχέσεις του συλλόγου.
 
Πηγή: pliroforiodotis.gr