ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Και τώρα... οι δυο τους!

Με τα ματς της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής, συνεχίστηκε το Σάββατο η Β' φάση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στα πλέι οφ, ο Τριπόταμος κέρδισε με 2-0 την Αγία Μαρίνα και πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (η Αγκαθιά είχε ρεπό), έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από την συνδιεκδικήτρια της πρώτης θέσης. Έτσι το πρωτάθλημα θα κριθεί πλέον την τελευταία αγωνιστική, στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο της Αγκαθιάς, όπου οι γηπεδούχοι θα θέλουν μόνο τη νίκη, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα παίξουν για δύο αποτελέσματα.

Ένα ντέρμπι το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, με την παρουσία αστυνομικής δύναμης, που ζητήθηκε από την διοίκηση της ΕΠΣΗ να παρευρεθεί στο γήπεδο, για λόγους ασφάλειας και μάλιστα με την παρουσία εισαγγελέα. Στο άλλο ματς της ημέρας για τα πλέι οφ, αδιάφορο βαθμολογικά,  η Νάουσα αναδείχτηκε ισόπαλη με το "αγγλικό" 3-3 με τη Μελίκη.

Στα πλέι άουτ, ο Άχθος Αρούρης που προχθές είχε ρεπό, είναι η ομάδα που υποβιβάζεται, μιας και το Ροδοχώρι νίκησε με 1-0 το Μακροχώρι και "σφράγισε" την παραμονή του στην κατηγορία. Στο άλλο παιχνίδι, αδιάφορο βαθμολογικά, η Κουλούρα πέρασε με 3-1 από τον Κοπανό.

*Στα τέσσερα παιχνίδια της αγωνιστικής, σημειώθηκαν 13 τέρματα. Ο Αργυρόπουλος Μ. της Μελίκης πέτυχε χατ τρικ, στο ισόπαλο 3-3 παιχνίδι της ομάδας του μέσα στη Νάουσα και πλησίασε στα δύο τέρματα, στον πίνακα των σκόρερ τον Κίτσα Γ., ενώ δύο φορές σκόραρε ο Τσιακίρης της Κουλούρας, μέσα στον Κοπανό.

*Η διαιτησία και στα τέσσερα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής, τα πήγε περίφημα, αφού οι συνεργάτες της εφημερίδας μας, τους βαθμολόγησαν με 9.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β' ΦΑΣΗΣ

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2-0

Σκόρερ: 13’ Σκαθαρούδης, 90’ Σοφιανίδης

Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΝΑΟΥΣΑ – ΜΕΛΙΚΗ 3-3

Σκόρερ: 37’ Αργυρόπουλος Μ. (πεν.) 0-1, 42’ Αργυρίου (πεν.) 1-1, 50’ & 53’ Αργυρόπουλος Μ.1-3, 77’ Ντέλλας 2-3, 91’ Τριανταφυλλίδης 3-3

Διαιτητής: Κελεσίδης

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 1-0

Σκόρερ: 48’ Λιολιόπουλος (αυτ.)

Διαιτητής: Μελτζανίδης

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 1-3

Σκόρερ: 42’ Τσιακίρης 0-1, 48’ Ίντος 1-1, 70’ Καφετζής 1-2, 89’ Τσιακίρης 1-3

Διαιτητής: Μαλούτας

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"