ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έγραψε την δική του ιστορία ο Τριπόταμος

Έπεσε το Σάββατο η αυλαία του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΗ, η οποία ανέδειξε και τον πρωταθλητή της.

Συγκεκριμένα, τους κόπους μιας χρονιάς έπαιξαν σε ένα παιχνίδι «τελικό» το Σάββατο, η Αγκαθιά με τον Τριπόταμο στην έδρα της Νίκης, το οποίο ανέδειξε τον πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας, που ακούει στο όνομα Αστέρας, μετά την καθαρή και μεγάλη νίκη του 2-4 στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου του και σε ένα γήπεδο που ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο, κυρίως Αγκαθιώτες, πολλούς ουδέτερους και αρκετούς φίλους των φιλοξενουμένων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Σάββατο, αναμετρήθηκαν η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με την καλύτερη άμυνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πετύχει πλέον ενενήντα τέρματα, έναντι εβδομήντα ένα των γηπεδούχων, οι οποίοι όμως υπερτερούν των αντίπαλων τους στην αμυντική λειτουργία, καθώς έχουν δεχθεί δώδεκα τέρματα, έναντι των είκοσι δύο που έχει δεχθεί ο Αστέρας.

Πλέον η Βεροιώτικη ομάδα καλείται να κερδίσει το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική, παίζοντας ένα μίνι πρωτάθλημα (μπαράζ), με άλλους έξι πρωταθλητές Ενώσεων και συγκεκριμένα με αυτούς της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Πιερίας και της Φλώρινας. Το μίνι αυτό πρωτάθλημα των επτά αγώνων θα αρχίσει στις 7-8 Μαΐου.

Στο άλλο ματς των πλέι οφ, η Αγία Μαρίνα διασταύρωσε τα ξίφη της με τη Νάουσα (1-1).

Στα πλέι άουτ, στα δύο αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια, αφού ο Αχθος Αρούρης, είχε ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία, ο Κοπανός πέρασε με 3-1 από το Μακροχώρι και το Ροδοχώρι με 3-0 από τη Μέση, κερδίζοντας τον Αχθο Αρούρη.

*15 τέρματα σημειώθηκαν στα τέσσερα παιχνίδια της αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι αουτ, από τα οποία από δύο σημείωσαν οι Κίτσας Γ. της Αγκαθιάς, ο οποίος ανακηρύχθηκε και ο αρχισκόρερ της κατηγορίας, Στογιάννης του Κοπανού και Πέτγαζλης του Ροδοχωρίου.

*Η διαιτησία δεν ξέχασε το καλό πρόσωπο που έδειξε όλη την χρονιά και ήταν πολύ καλή και την τελευταία αγωνιστική.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

ΑΓΚΑΘΙΑ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 2-4

Σκόρερ: 17’ Προβατίδης 0-1, 23’ Μπαλάφας 0-2, 45+ Κίτσας 1-2, 60’ Γιόνδης (πεν.) 1-3, 78’ Τούφας 1-4, 87’ Κίτσας (πεν.) 2-4

Διαιτητής: Τσιάρας

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΝΑΟΥΣΑ 1-1

Σκόρερ:21’ Καρατάσιος 1-0, 56’ Φράγκης 1-1

Διαιτητής: Ρηγόπουλος

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΚΟΠΑΝΟΣ 1-3

Σκόρερ: 7’ & 35’ Στογιάννης Δ 0-2, 68’ Μίχος 0-3, 74’ Κωστογλίδης 1-3

Διαιτητής: Γκαλαΐτσης 8

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 0-3

Σκόρερ: 15’ & 44’ Πέτγαζλης, 24’ Ζάχος

Διαιτητής: Μπέκας

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"