ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τουρνουά στη μνήμη του "Πέπε" Αμπρικίδη - Τιμήθηκαν Τριπόταμος, Βεργίνα και "Γκόγκιτς"

Μια όμορφη εκδήλωση στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που αγάπησε το ποδόσφαιρο όσο τίποτα άλλο και πρόσφερε τα πάντα με την καρδιά του, έγινε στη μνήμη του Μάκη (Πέπε) Αμπρικίδη που έφυγε πρόωρα από κοντά μας, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Το απόγευμα του Σαββάτου η τοπική ομάδα του ΜΑΣ Βεργίνα, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ημαθίας, διοργάνωσαν ένα τουρνουά με την συμμετοχή της Βεργίνας, του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων και του Αστέρα Τριποτάμου, οι οποίες έπαιξαν μεταξύ τους σε ημίωρες αναμετρήσεις τους.

Πριν αγωνιστούν οι τρεις ομάδες, έγινε μια όμορφη τελετή σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, παρουσία αρκετών φιλάθλων, κατά την οποία ο Πρόεδρος του ΜΑΣ Βεργίνα Θόδωρος Κοντογουλίδης και ο πρώην συμπαίκτης του «Πέπε» Νίκος Γκόγκος, έκαναν αναφορά στις μέρες και τα έργα του Μάκη Αμπρικίδη, καθώς και στον εξαιρετικό χαρακτήρα του που ξεχώριζε για το πηγαίο χιούμορ του.

Η διοίκηση του ΜΑΣ Βεργίνα απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην σύζυγο του «Πέπε», παρουσία των δύο μικρών παιδιων του και των δύο αδελφών του. Επίσης ο Πρόεδρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Τάκης Παπαδόπουλος πρόσφερε μία ανθοδέσμη και μία φανέλα της ομάδας των «πρασίνων», καθώς ο Μάκης Αμπρικίδης αγωνίστηκε στα Τρίκαλα.

Στην ασυνέχεια ακολούθησε από την ΕΠΣ Ημαθίας και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρό της Στέργιο Μουρτζίλα και τον Γενικό Γραμματέα Χρήστο Μουχτάρη η απονομή του κυπέλλου στον Αστέρα Τριποτάμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας και στον ΜΑΣ Βεργίνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ΄ κατηγορία.

Τέλος τιμήθηκε και ο Γιώργος Κίτσας (Γκόγκιτς) της Νίκης Αγκαθιάς ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ΕΠΣ Ημαθίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 πετυχαίνοντας 33 γκολ.

Εκ μέρους του Δήμου Βέροιας, ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης.

Πηγή: 24oresimathia.gr