ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή της Αγίας Βαρβάρας - Μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ...

Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή της Αγίας Βαρβάρας - Μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη!

Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της Αγίας Βαρβάρας Σολάκογλου, στο ματς με την Πατρίδα.

Στο 75’ κι ενώ ο Σολάκογλου έβγαινε μόνος, ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Πατρίδας, Ραφαηλίδη που βγήκε να σώσει την εστία του. Ο Σολάκογλου τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ενώ ο Ραφαηλίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Ο παίκτης της Αγίας Βαρβάρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και λίγο αργότερα στην Θεσσαλονίκη.

Η Αγ. Βαρβάρα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της αντρικής και της εφηβικής ομάδας ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας Σολακογλου Ιωάννη, για το σοβαρό τραυματισμό του στο σημερινό αγώνα της αντρικής ομάδας στο γήπεδο Πατρίδας. Γιαννάκη, σιδερένιος. Το χαμόγελο και η αγωνιστική προσφορά σου που θα μας λείψει μέχρι την αποθεραπεία σου, ας είναι οι μόνες συνέπειες. Κουράγιο και δύναμη».

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή έστειλε και η ομάδα του Άτλαντα Ζερβοχωρίου, όπως και ο Αχιλλέας Νάουσας που αναφέρει τα εξής:

"Τις θερμότερες ευχές μας στον ποδοσφαιριστή του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Γιάννη Σολάκογλου για ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό του, ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα υγιης και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους".

φωτο αρχείου: agrinio24.gr