ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απέκτησε απινιδωτή ο Ατρόμητος Διαβατού - Ποιους ευχαριστεί

Στην απόκτηση ενός σύγχρονου απινιδωτή προχώρησε ο Ατρόμητος Διαβατού.

Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας, στην οποία ευχαριστεί και όσους συνέβαλαν στην απόκτησή του.

Αναλυτικά:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. "Ατρόμητος Διαβατού", το οποίο αναδείχθηκε μόλις πριν από δέκα μήνες είχε δεσμευθεί για την αναγέννηση του Ατρόμητου.

Η πρόθεσή μας αυτή εξελίχθηκε σε στόχο αμά τη αναλήψει της Διοίκησης και πλέον γίνεται πράξη.

Οι πράξεις, οι ενέργειες και οι αποφάσεις μας οδηγούν στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας του Ατρόμητου ανεξαρτήτως διοικητικού σχήματος, καθώς εξασφαλίζουμε την υλικοτεχνική υποδομή που έχει ανάγκη κάθε ομάδα για να διατηρεί ενεργή της παρουσία της στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Η υλικοτεχνική υποδομή, ωστόσο, δεν έγκειται μόνο στο αγωνιστικό μέρος, αλλά και στη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των αθλητών μας (ανδρών και παίδων). Για αυτό ως Διοίκηση διασφαλίσαμε τους πόρους για την προμήθεια ενός αυτόματου φορητού απινιδωτή (με προδιαγραφές να καλύπτει τόσο το ανδρικό όσο και το παιδικό τμήμα του Ατρόμητου) και από σήμερα τον έχουμε στη διάθεση της Ομάδας, αφού παρελήφθη από τον Προπονητή και Αρχηγό της Ομάδας, Δήμο Συμπεθέρη και Γιώργο Μανιόπουλο αντιστοίχως.

Οφείλουμε, στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Ιατρό-Καρδιολόγο Πέτρο Τσαπαρόπουλο για τη γεναιόδωρη συνδρομή και στήριξή του στην προσπάθεια μας για την αγορά του απινιδωτής, καθώς και τον φίλο του ερασιτεχνικού αθλητισμού γενικότερα και του Ατρόμητου Διαβατού ειδικότερα και Πρόεδρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, Ανδρέα Καλαϊτζίδη, ο οποίος με ζέση συνέβαλλε από τη μεριά του στην προσπάθεια μας αυτή.

Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ως Διοίκηση ήρθαμε να δημιουργήσουμε και να αφήσουμε παρακαταθήκη για τις επόμενες διοικήσεις και τις επόμενες γενιές του Ατρόμητου και παρά τις όποιες σειρήνες παραμένουμε ενωμένοι, συσπειρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας, τους οποίους εμπράκτως αποδεικνύουμε ότι υλοποιούμε.

Όλοι μαζί αλλάζουμε τον Ατρόμητο για πάντα.

Χίλια χρόνια...Ατρόμητος!!!