ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας: Η σεζόν 2022-23 για εμάς μόλις ξεκίνησε...

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του πρωταθλητή Ημαθίας, Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η ομάδα θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και του ''εισιτηρίου'' που οδηγεί στην Γ'Εθνική κατηγορία.

Αναλύτικά:

Ο πρώτος στόχος μας επετεύχθη!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό όλων όσων το παρακολούθησαν η ομάδα μας ήταν τελικά αυτή που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας για την σεζόν 2022-2023.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της χρονιάς και ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν αρκετός ώστε να κατακτήσουμε τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή!

Η κατάκτηση του τίτλου ήρθε απέναντι σε μια από τις πιο ιστορικές και πιο πετυχημένες ομάδες του νομού μας γεγονός που αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστούμε το όνομα του αντιπάλου και τις υψηλές φετινές προσδοκίες που είχε στο πρωτάθλημα.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να συγχαρούμε της ΕΠΣ Ημαθίας για την επιλογή της διαιτητικής τριπλέτας που στάθηκε επάξια διδομένων της κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων μπορεί να στερήθηκε φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή όμως είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα βρει τον δρόμο των επιτυχιών καθώς τον γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ξεκίνησε την χρονιά, αποδεικνύοντας σε κάθε αγώνα ότι δίκαια κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή ενώ άπαντες γνωρίζουν ότι η "δουλειά" ακόμα δεν ολοκληρώθηκε καθώς απομένει ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας και ο μεγάλος στόχος που δεν είναι άλλος από την είσοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Συγχαρητήρια σε όλους για την φετινή χρονιά. Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς (θα αναφέρουμε ονομαστικά σε νέα μας ανάρτηση) που στήριξαν από την αρχή της σεζόν την προσπάθεια αλλά και τους φίλους της ομάδας μας που με την φωνή τους έγιναν ο 12ος παίχτης μας!

Οι πανηγυρισμοί από σήμερα τελειώνουν πρέπει άπαντες να δώσουν των 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά ακόμα περισσότερο στην κατάκτηση του ''εισιτηρίου'' που οδηγεί στην Γ'Εθνική κατηγορία.

Οφείλουμε να δικαιώσουμε όσους μας πίστεψαν αλλά και να διαψεύσουμε όσους μας αμφισβήτησαν!

Η σεζόν 2022-23 για εμάς δεν τελείωσε αλλά μόλις ξεκίνησε...