ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επαναδραστηριοποιείται ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νάουσας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νάουσας, όπου ενημερώνει ότι επιστρέφει στην δράση μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες του σωματείου μας λόγω covid αλλά και απώλειας φίλων συμπαικτών και μελών του Σωματείου μας επιτέλους ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθούμε ξανά.

Ξεκινάμε μια προσπάθεια υλοποίησης ενός φιλικού παιχνιδιού μεταξύ των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ και ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ με την αρωγή του ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ που πάντα είναι διπλά μας.

Σκοπός του παραπάνω φιλικού παιχνιδιού είναι να βοηθήσουμε ευπαθείς ομάδες πολιτών του Δήμου Νάουσας και παράλληλα να στηρίξουμε συμπαίκτες μας με πρόβλημα υγείας.

Επίσης θα τιμήσουμε τους εκλιπόντες , αλλά και εν ζωή Διοικητικούς Παράγοντες που συνετέλεσαν στην άνοδο της ομάδας μας στην Α’ Εθνική Κατηγορία .

Η Ποδοσφαιρική συνάντηση έχει προγραμματισθεί να γίνει στης 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ στο γήπεδο της Νάουσας.

Εύχομαι να έχουμε επιτυχία στη διοργάνωση και να δώσουμε την ίδια θετική εικόνα με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια.

Με το παρόν καλούμε όλους τους φίλους και υποστηρικτές των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, τον φίλαθλο κόσμο της Νάουσας και όχι μόνο να δώσει ξανά το σημαντικό, δυνατό και πρωταγωνιστικό του παρόν.

Ο πρόεδρος

Αλεξιάδης Μιχάλης