ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική ήττα της Αλεξάνδρειας από την Κ19 του Άρη (φωτο - βίντεο)

Δείχνοντας το καλό της πρόσωπο στο α’ ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με 1-0, η ΑΕ Αλεξάνδρειας ηττήθηκε από την ομάδα του Άρη Κ19 με 1-2 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 12’ με ωραία ενέργεια ο Πιπιλιάρης Ι. Για τους φιλοξενούμενους που φάνηκαν περισσότερο στο β’ ημίχρονο μετά τις αλλαγές που πραγματοποίησαν οι γηπεδούχοι,  σκόραραν οι Παπακωνσταντίνου στο 68’, ενώ ο  τελικός δείκτη του σκορ διαμορφώθηκε στο 71’ με αυτογκόλ του Μάρκου. Στο 51’ ακυρώθηκε γκολ του Τσιρίδη με κεφαλιά  καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ σύμφωνα με την υπόδειξη του βοηθού.  Επόμενο φιλικό για την ΑΕ η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βατανιακό.

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Δημ. Πρίντζιος): Κύρου, Γεωργίου, Βλάχος, Παπαγεωργίου,  Τσιρίδης, Κίρτσογλου,  Σωτηράκης, Χασιώτης, Πιπιλιάρης Κ., Μιχαηλίδης, Πιπιλιάρης Ι.

Έπαιξαν και οι Αλμπανίδης, Ατανάσοφ, Βολονάκης,  Τασιόπουλος,  Νικολόπουλος, Τσακιρίδης   Χλιαρόπουλος,  Σιγγούνας,  Φωτεινιάς,  Ριζόπουλος. Δημόπουλος,  Μάρκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...