ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική νίκη της Αλεξάνδρειας επί του Εθνικού Γιαννιτσών (φωτο - βίντεο)

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που στο μεγαλύτερο μέρος του η Αλεξάνδρεια δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφερε τελικά να επιβληθεί του Εθνικού Γιαννιτσών με 2-1 στο ΔΑΚ της πόλης.

Η ΑΕΑ ανέβασε ρυθμούς στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όπου ήταν και το καλύτερο της διάστημα και τελικά πήρε τη νίκη με ανατροπή, απέναντι στον Εθνικό Γιαννιτσών που έδειξε καλά στοιχεία, βάζοντας δύσκολα στους πράσινους.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 76’ με αυτογκόλ (Βλάχος), ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν με κεφαλιά του Τσιρίδη στο 87’ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Το νικητήριο πέτυχε ο Κώστας Πιπιλιάρης με κεφαλιά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η απόκτηση του τερματοφύλακα Τόλιου που σήμερα ξεκίνησε βασικός για την Αλεξάνδρεια.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ο κος Παζαρτζικλής με βοηθούς τους κ.κ Σαββίδη, Ευθυμιάδη.

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Δημ. Πρίντζιος): Τόλιος,  Χλιαρόπουλος, Αλμπανίδης Τασιόπουλος Α., Τσιρίδης, Κίρτσογλου,  Σωτηράκης, Χασιώτης, Πιπιλιάρης Κ., Λίτσι, Πιπιλιάρης Ι.
Έπαιξαν και οι Κύρου, Βολονάκης, Βλάχος, Τασιόπουλος Σ., Παπαγεωργίου,   Φωτεινιάς,  Ριζόπουλος. Δημόπουλος, Γεωργακάκης.

Εθνικός Γιαννιτσών (Γιάννης Χαρπιδης): Σαβουλίδης, Γουστέρης, Τζότζιος, Μπάμπαλης,  Γρηγοριάδης,  Γκουγκουλούδης, Λύσιτσας,  Μπάλλας,  Μιχαηλίδης,  Στεφανίδης, Βασιλειάδης.
Έπαιξαν και οι Κάππας, Δήμτσης, Φραντζεσκάκης, Ψωμιάδης. Πλιούμπης, Κεραμίδας, Ατματζίδης,  Κυζιρίδης,  Αλμαλιώτης, Καρακασογλου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...