ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το απόλυτο για τρεις στην Α' ΕΠΣΗ - Η ταυτότητα της 4ης αγωνιστικής

Ενώ η προηγούμενη (3η) αγωνιστική ήταν μέρα των φιλοξενουμένων, η προχθεσινή (4η), ήταν αντιστρόφως ανάλογη, αφού νίκησαν οι τέσσερις από τις πέντε ομάδες που έπαιξαν στις έδρες τους.

Σε πολύ καλή μέρα και μετά την μεγάλη νίκη-πρόκρισή της επί του ΝΠΣ Βέροια στο κύπελλο, ήταν η Αλεξάνδρεια που έκανε και το περασμένο Σάββατο επίδειξη δύναμης συντρίβοντας με 7-0 εντός έδρας την Πατρίδα!

Το απόλυτο συνέχισε η Νάουσα που κέρδισε στο γήπεδό της με σκορ 3-0 το Ζερβοχώρι, μένοντας μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μιας και τα Τρίκαλα είχαν ρεπό.

Από εκεί και πέρα, η Επισκοπή επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας στο γήπεδό της με 2-1 των Καβασίλων, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Μακροχωρίου με τη Μελίκη, η οποία πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Τέλος, ο Κοπανός «έσπασε το ρόδι», αφού πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, παίρνοντας και τους πρώτους του βαθμούς, κερδίζοντας στο γήπεδό του με 1-0 τον Άγιο Γεώργιο.

Μετά από τέσσερις αγώνες, δύο ομάδες είναι αυτές που δεν έχουν χαρεί τη νίκη, η Μελίκη και το Ζερβοχώρι, που βρίσκονται στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις ένα βαθμό.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΜΕΛΙΚΗ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο Μακροχώρι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Μελίκη. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και το αποτέλεσμα δίκαιο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ αλλά πριν το ημίχρονο η Μελίκη ισοφάρισε.

Στο 14’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Γιάννενας με σουτ από μακρινή θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να σημειώσουν άλλο τέρμα και στο 40’ δέχθηκαν την ισοφάριση. Μετά από λάθος του Αργυρόπουλου, ο Μπουκουβάλας πήρε την μπάλα και από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ για να πάρουν προβάδισμα νίκης αλλά καμιά τους δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στο…πλεκτό. Έτσι το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε και οι δυο αντίπαλοι έφυγαν με έναν βαθμό στις αποσκευές τους.

Πολύ καλή η διαιτησία του Παζαρτζικλή (Πιπερίδης, Ασβεστάρας).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Αργυρόπουλος, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Θ, Κιατικίδης, Δούκας, Τσίλης, Κοντογιάννης, Βήττος (84’ Καραβασόπουλος), Βύζας, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ., Φιλιππίδης (58’ Κατσαμπέρης), Γιάννενας (70’ Μυλωνάς).

ΜΕΛΙΚΗ: Διαμαντόπουλος, Κωστογλίδης (72’ Καραπιπέρης), Λίβας, Μπρέγκου, ΣΕΡΑΣΚΙΕΡΗΣ, Λίπε, Μπουκουβάλας, Βουδούρης, Βενιόπουλος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Παπαδημητρίου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΡΙΜΠΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ – ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 3-0: Μόνη στο ρετιρέ

Μόνη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα έμεινε η Νάουσα. Το Σάββατο κέρδισε το Ζερβοχώρι με 3-0 και σε συνδυασμό με το ρεπό των Τρικάλων, έμεινε μόνη πρώτη.

Αγωνιστικά η Νάουσα ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και με μια νεανική ομάδα έφτασε δίκαια στη νίκη. Το ματς ήταν αρκετά καλό, ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητες, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο, τις ευκαιρίες και τα γκολ. Από την άλλη πλευρά, το Ζερβοχώρι πάλεψε φιλότιμα, στάθηκε καλά αλλά δεν κατόρθωσε να απειλήσει τη Νάουσα.

Το σκορ άνοιξε νωρίς. Στο 16’ μετά από σέντρα του Λαφάρα, ο Αργυρίου πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπιγκάνος με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 1-0.

Η Νάουσα στο πρώτο μέρος είχε άλλες τρεις καλές ευκαιρίες. Στο 24’ σουτ του Τσιάμπα πέρασε λίγο άουτ, στο 34’ ο Αργυρίου έστειλε από πολύ κοντά την μπάλα άουτ και στο 36’ ο Τούφας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Τζακέρι αλλά ο τερματοφύλακας του Ζερβοχωρίου απόκρουσε με το πόδι.

Στο δεύτερο μέρος η Νάουσα άγγιξε το 2-0 όταν μετά από κόρνερ του Μπιγκάνου, η μπάλα έφτασε στον Λαφάρα αλλά η κεφαλιά του τελευταίου κατέληξε άουτ.

Στο 50’ το Ζερβοχώρι έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Μετά από πάσα του Καλφούντζου, ο Μουχτάρης βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης στο ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 65’ η Νάουσα διπλασίασε τα γκολ της. Μετά από μπαλιά, ο Τσιάμπας έκανε το κοντρόλ στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ σημείωσε το 2-0.

Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 84. Ο Τούφας πάσαρε στον Παπαγεωργόπουλο και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Καλή η διαιτησία του Ρηγόπουλου (Γκόγκος, Μουρατίδης)

ΝΑΟΥΣΑ: (Κερλίδης) Κασαπίδης, Βασιλειάδης (85’ Μπόσι), ΤΟΥΦΑΣ, Λαφάρας, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Λογγινίδης, Χίσα (72’ Γιαννόπουλος), ΤΣΙΑΜΠΑΣ, Παπαγεωργόπουλος (85’ Μπόσι), Μπιγκάνος (68’ Χιονίδης)

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: (Μαντζιαρίδης) Τζακέρι, Μπάμπος, Μούτσιος ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ, Παντζαρτζίδης, Κεχαΐδης (63’ Δάγγας Μ), Γιαννούλης (63’ Λιάπης), ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΣ, Τηλκερίδης (12’ λ.τ. Αμπαρλής), Μουχτάρης, ΠΡΟΙΟΣ.

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ 7-0: Πολυβόλο!

Άνετη επικράτηση επί της Πατρίδας με 7-0 σημείωσε το Σάββατο η Αλεξάνδρεια. Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι στο πρώτο μέρος, σημείωσαν έξι τέρματα και μετέτρεψαν το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς. Στο 7’ μετά από σέντρα του Τσακιρίδη, ο Κ. Πιπιλιάρης με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Στο 18’ η Αλεξάνδρεια διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Κ. Πιπιλιάρης με ατομική προσπάθεια έφτασε σε θέση εκτέλεσης και με σουτ σημείωσε το 2-0.

Στο 21’ η Αλεξάνδρεια σημείωσε το 3-0. Μετά από σέντρα του Κ. Πιπιλιάρη, ο Δημόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 24’ ήρθε το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων. Ο Τσακιρίδης πάσαρε στον Κ. Πιπιλιάρη και ο τελευταίος σημείωσε το 4-0.

Στο 39’ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-0. Ο Βλάχος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε το όνομά του στην λίστα με τους σκόρερ. Λίγο πριν το ημίχρονο, η Αλεξάνδρεια σημείωσε και έκτο τέρμα. Μετά από πάσα του Ι. Πιπιλιάρη, ο Λίτσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 6-0.

Στο δεύτερο μέρος το ματς έχασε το ενδιαφέρον του και ο ρυθμός έπεσε. Η Αλεξάνδρεια ωστόσο στο 80’ σημείωσε το 7-0. Μετά από πάσα του Χλιαρόπουλου, ο Καψάλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μαυρίδη (Σαμαράς, Ζουρνατζίδης)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:  (Πρίντζιος) Κύρου (46′ Τασιόπουλος Σ.), ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ, Βλάχος (46′ Βολονάκης), ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, Τσιρίδης (46′ Καψάλης), Κίρτσογλου, Αβραμόπουλος, ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ Ι., ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ Κ. (60′ Χασιώτης), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Λίτσι (46′  Χλιαρόπουλος)

ΠΑΤΡΙΔΑ (Γιαννόπουλος) Ευαγγελόπουλος, Γκουτζιλίκας (46′ Σιδηρόπουλος), ΚΟΛΠΟΥΤΣΑΙ, Χατζόπουλος, Χολέβας (46′ Γκουργκούτας), Κονσουλάκης, Αθανασιάδης, Ντινόπουλος, ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ, Ορφανίδης, Τσιούχας.

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  1-0: Κρίθηκε στο γκολ

Στο γκολ κρίθηκε η αναμέτρηση στον Κοπανό. Οι γηπεδούχοι σκόραραν πολύ νωρίς και στο υπόλοιπο ματς μπορεί να μην σημείωσαν άλλο τέρμα, διατήρησαν όμως το προβάδισμά τους.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 12’. Ο Καψάλης βγήκε μόνος και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ ο Άγιος Γεώργιος ανέβηκε, ισορρόπησε προσπάθησε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, είχε 2-3 απειλές αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, διατήρησαν το προβάδισμα, έψαξαν ένα δεύτερο τέρμα αλλά και αυτοί στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν κατάφεραν να σημειώσουν άλλο τέρμα.

Με λάθη η διαιτησία του Νησελίτη (Γκόγκας, Τσίτσης)

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) : Ίντος Κ., ΜΠΟΖΙΝΗΣ, ΓΑΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, Τζιβάρας, Χατζηπαυλίδης (84′ Παπαπέσιος), Στογιάννης Δ., Λύτης, ΚΑΨΑΛΗΣ, Νατσιούλας (61′ Οικονόμου), Ίντος Ε.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Καρολίδης) Καμπάς, Λιάτσος, Φουρκιώτης (61′ Σαρακατσιάνος), Εμμανουηλίδης (52′ Γερμάνης), Ντρίζι (81′ Κουκότσικας), ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΣΟΥΓΚΑΡΗΣ, Καριπίδης (61′ Σαράφης), Σταυριανίδης, ΣΑΡΚΑΤΖΗΣ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΚΑΒΑΣΙΛΑ 2-1: Επιστροφή στις νίκες

Στις νίκες επέστρεψε το Σάββατο η ομάδα της Επισκοπής. Σε ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς, επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Καβάσιλας και πήρε τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 2-0. Μόλις στο 2’ ο Μουζάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

Στο 25’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Ι. Δήμου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Καβάσιλα αντέδρασε, έψαξε το γκολ και πριν το ημίχρονο μείωσε σε 2-1 και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Βουλγαράκης με εύστοχο κτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συντήρησαν το προβάδισμά τους παρά την προσπάθεια της Καβάσιλας να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς.  Το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε και ήταν το τελικό σκορ.

Καλή η διαιτησία του Μελτζανίδη (Χρυσάνης, Ζαχαριάδης)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: (Ορδουλίδης) Ηλιάδης, Στυλιανού, Χαλντέντα, Μουζάκι, Ιωαννίδης, Δήμου Ι. (90+2 Χαραλαμπίδης), ΔΗΜΟΥ Β., Ντατσής (32’ Μωυσίδης), ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, Κούβαρος, Λούρης (77’ Ορφανίδης).

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: (Παγγούρας) Θεοδώρου, Τσομίδης, Ιορδανόπουλος, Μαντζιουκόπουλος (75’ Νικολόπουλος), Πάτρας Ρ., Πάτρας Κ., Καραταράκης (90’ Παπαδόπουλος), ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΜΠΡΙΝΙΑΣ, Νούζι, Βουλγαρόπουλος (70’ Πουλιόπουλος).

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (23/10/23)