ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σειρά της Νάουσας να χάσει απρόσμενα βαθμούς - Η ταυτότητα της 12ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ

Συνεχίστηκε με την 12η αγωνιστική (πρώτη του β' γύρου), το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ, κατά την οποία είχαμε, τρεις νίκες των γηπεδούχων και δύο ισοπαλίες, ενώ στους πέντε αγώνες που έγιναν, σημειώθηκαν 15 γκολ.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας ήταν η μεγάλη κερδισμένη παρότι είχε ρεπό! Οι "πράσινοι", έχοντας πλέον ένα ματς λιγότερο, συνεχίζουν να βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, μιας και η δεύτερη Νάουσα, γνώρισε ήττα-σοκ στα Καβάσιλα από την τοπική ομάδα με 2-1.

Έτσι, έπεσαν έξω οι προβλέψεις ότι δεν υπάρχουν αντίπαλοι που θα μπορέσουν να κάνουν ζημιά στους δύο πρωτοπόρους και ο τίτλος θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και στους αγώνες πλέι οφ.

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Επισκοπή που κέρδισε με 3-0 τον Κοπανό, ενώ δύο βαθμούς πιο κάτω παρέμειναν τα Τρίκαλα μετά τη νίκη τους με 1-0 επί του Ζερβοχωρίου.

Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του Μακροχωρίου με τον Άγιο Γεώργιο, ενώ "έβρεξε" γκολ στη Μελίκη όπου ο τοπικός Φίλιππος και η Πατρίδα μοιράστηκαν τους βαθμούς με το "αγγλικό" 3-3.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1-1: Λίγες φάσεις, ισόπαλο αποτέλεσμα

Φτωχό σε φάσεις στις δυο περιοχές και δυνατό ήταν το ματς στο Μακροχώρι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άγιο Γεώργιο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο β’ μέρος αλλά το Μακροχώρι λίγο πριν το φινάλε έφτασε στην ισοφάριση.

Το πρώτο μέρος είχε δύναμη αλλά δεν είχε φάσεις στις δυο περιοχές. Οι δυο ομάδες επιδόθηκαν σε ένα ματς κέντρου.

Στο δεύτερο μέρος, το Μακροχώρι πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά σε μια αντεπίθεση στο 62’ ο Άγιος Γεώργιος άνοιξε το σκορ. Ο Σαρκατζής πάσαρε στον Καρυπίδη και ο τελευταίος έγραψε το 0-1.

Το Μακροχώρι προσπάθησε να μην χάσει και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, σε μια φάση διαρκείας, ο Θ. Φωτόπουλος έγραψε το 1-1.

Καλή η διαιτησία του Γκαλαΐτση (Ζουρνατζίδη, Μουρατίδης). Στο90+5′ απέβαλε τους Κοντογιάννης, Καραβασόπουλο (παίκτης πάγκου).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Απόσογλου) Αργυρόπουλος Α., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Θ., Κιατικίδης,Κοντογιάννης, Δούκας (79′ Φιλιππίδης), Βύζας, ΜΥΛΩΝΑΣ, Κατσαμπέρης (67′ Βήτος),Φωτόπουλος Α., ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, Τσικανόπουλος (46′ Τσίλης)

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Καρολίδης) Καμπάς, Λιάτσος, Φουρκιώτης,Στεργιόπουλος, ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ, Σπυριδωνίδης, Ντρίζι, Σουγκάρης, ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ (67′ Γιαννόπουλος), Σαράφης (82′ Κουκότσικας), ΣΑΡΚΑΤΖΗΣ (90+3′ Αλιμέτα).

ΚΑΒΑΣΙΛΑ – ΝΑΟΥΣΑ 2-1: Μεγάλη νίκη και με παίκτη λιγότερο

Μεγάλη νίκη επί της Νάουσας σημείωσε το Σάββατο η Καβάσιλα. Παρότι δέχθηκε την ισοφάριση, δεν αρκέστηκε στον βαθμό. Έψαξε το γκολ της νίκης και λίγο πριν το φινάλε, έφτασε στο 2-1.

Το ματς ήταν ανοιχτό και ισορροπημένο. Η Καβάσιλα έπαιξε ανοιχτά και στα ίσια τη Νάουσα και δικαιώθηκε.  Στο πρώτο μέρος καμιά από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ στις φάσεις που δημιούργησαν.

Στο δεύτερο μέρος, οι προσπάθειες των γηπεδούχων καρποφόρησαν στο 71’. Ο Βουλγαράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Η χαρά της Καβάσιλας δεν κράτησε πολύ. Στο 75’ ο Μπρίνιας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Νάουσα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος στην αντίπαλη άμυνα με τον Λογγινίδη σημείωσαν το 1-1.

Παρά το γεγονός ότι είχε αριθμητικό μειονέκτημα, η Καβάσιλα έπαιξε για τη νίκη και στο 90+5’ δικαιώθηκε. Ο Ε. Κίτσας έδειξε την κλάση του και έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Τραούδα (Μητρόπουλος, Χρυσάνης)

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: (Παγγούρας) Θεοδόρου, Πάτρας Κ. Πάτρας Ρ.,  ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Τσιάμπας, Καραταράκης (82’ Νικολόπουλος), Μπρίνιας, ΚΙΤΣΑΣ Ε., Βουλγαράκης, Βουλγαρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (33’ ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ).

ΝΑΟΥΣΑ: (Κερλίδης) Κωστογλίδης, Βασιλειάδης (79’ Χιονίδης), Τούφας (46’ Παπαγεωργόπουλος), ΒΑΚΑΛΙΔΗΣ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ, Παπαδόπουλος, ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ (90’ Γιαννόπουλος), Τσιάμπας, Κουκουφίκης (61’Χίσα) Μπιγηκάνος, Χουρίδης.

ΜΕΛΙΚΗ – ΠΑΤΡΙΔΑ 3-3: Πολλά γκολ, κανείς νικητής

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στην Μελίκη. Παρά τα πολλά τέρματα που σημειώθηκαν καμιά από τις δυο ομάδες δεν πήρε τη νίκη. Η φιλοξενούμενη Πατρίδα προηγήθηκε τρεις φορές αλλά πάντα η Μελίκη είχε μια γρήγορη απάντηση.

Στο πρώτο μέρος, η Πατρίδα άνοιξε το σκορ στο ημίωρο με τον Χατζόπουλο και συντήρησε το προβάδισμά της μέχρι την ανάπαυλα, παρά τις προσπάθειες της Μελίκης.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η Μελίκη απάντησε άμεσα με τον Λίπε στο 49’ και σημείωσε το 1-1.

Ακολούθησαν δυο γρήγορα γκολ. Στο 51’ ο Ανδρίτσος έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους αλλά δυο λεπτά αργότερα, στο 53’, ο Λίβας έγραψε το 2-2.

Η Πατρίδα επέμεινε και προς το τέλος προσπάθησε να πάρει την εκτός έδρας νίκη. Στο 86’ ο Ντινόπουλος σημείωσε το 2-3 αλλά και πάλι η Μελίκη είχε απάντηση. Στο 90’ ο Ντέλλας έγραψε το τελικό 3-3 και οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

Καλή ήταν η διαιτησία τουΠαπαργυρίου ( Σαββίδης, Τσίτσης).

ΜΕΛΙΚΗ: (Ευτηριάδης) Διαμαντόπουλος, ΜΠΡΕΓΚΟΥ, Σερασκιέρης,Μπουκουβάλας, ΛΙΒΑΣ, Καλαϊτζίδης (74′ Παπαδόπουλος), Παπαδημητρίου, Ψάλτης (86′Καραβαδές), Βουδούρης, Λίπε, Κωστογλίδης (46′ Ντέλλας)

ΠΑΤΡΙΔΑ: (Γιαννόπουλος) Ευαγγελόπουλος, Ορφανίδης,Μισαηλίδης (64′ Κολμπουτσάι), ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, Κονσουλάκης, Γκουτζιλίκας, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,Ανδρίτσος (84′ Γκουργκούτας), Σιδηρόπουλος (53′ Τόπι), Αθανασιάδης, Χολέβας.

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 1-0: «Επαγγελματική» νίκη

Με ένα γκολ νωρίς στο πρώτο μέρος, τα Τρίκαλα κέρδισαν με 1-0 το Ζερβοχώρι το Σάββατο. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί και αυτοί που σημείωσαν το γκολ.

Στο πρώτο μέρος, τα Τρίκαλα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σημείωσαν γρήγορα γκολ και διατήρησαν το προβάδισμά τους χωρίς να απειληθούν. Το γκολ σημειώθηκε στο 15 από τον Παπακωνσταντίνου.

Στο δεύτερο μέρος, το Ζερβοχώρι ανέβασε την απόδοσή τους. Πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις φάσεις που θα το έφερναν σε θέση για γκολ. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί αλλά ούτε αυτοί σκόραραν στο δεύτερο μέρος.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γκόγκα ( Χαλατζιούκας, Πιπερίδης)

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Παντόπουλος)  Καψάλης, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,Παπακωνσταντίνου, Αθανασιάδης (75′ Χατζόπουλος), Παλιούρας, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,Μιχαλακάκης, ΑΤΑΝΑΣΟΦ, Μάρκου, Ριζόπουλος (60′ Νικολόπουλος), Φωτεινιάς (75′Μπαλίτας)

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: (Ματζιαρίδης) Τζακέρι, ΠΡΟΙΟΣ, Μούτσιος, ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗΣ,Μπάμπος, ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΣ, Τηλκερίδης Π., Γιαννούλης (60′ Δάγγας), Μουχτάρης, Μπρίτσκος, Μήτρου Σ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΚΟΠΑΝΟΣ 3-0: Επιστροφή στις νίκες

Στις νίκες επέστρεψε η Επισκοπή. Σημειώνοντας ένα γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα δυο στην επανάληψη, επικράτησε με 3-0 του Κοπανού.

Στο πρώτο μέρος λίγο πριν το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι σε ένα καθοριστικό σημείο, άνοιξαν το σκορ. Στο 44’ ο Κούβαρος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα.

Με τον αέρα του γηπεδούχου που προηγείται, οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος και όχι μόνο δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να φέρει το ματς στα μέτρα του αλλά σημείωσαν άλλα δυο γκολ. Στο 66’ ο Λούρης σημείωσε το 2-0 και στο 79’ ο ίδιος παίκτης έγραψε το τελικό 3-0.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παζαρτζικλή (Σαμαράς, Μπογιατζόγλου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: (Ορδουλίδης) Ηλιάδης (85’ Λογγινίδης), Μωυσίδης, Παπαδόπουλος, Σαΐπι, Στυλιανού (85’ Χαραλαμπίδης), ΧΑΛΝΤΕΝΤΑ Δήμου Ι. (88’ Ορφανίδης) , ΚΟΥΒΑΡΟΣ (88’ Ντατσής), Καρυπίδης, Δήμου Β. (77’ Ιωαννίδης), ΛΟΥΡΗΣ.

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) Ίντος Κ., Μποζίνης, Αναδός (60’ Νατσιούλας), Γαρτουρτζίδης, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΙΝΤΟΣ Ε., Στογιάννης Δ. (66’ Χατζηπαυλίδης), Οικονόμου (66’ Παπαπέσιος), Λύτης, Καψάλης, Κότσαλης.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"