ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κληρώνει για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική - Με ποιες ομάδες θα κοντραριστεί η Αλεξάνδρεια

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 στις 11:00 θα διενεργηθεί στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Athens» η κλήρωση του πρωταθλήματος μεταξύ των πρωταθλητών ΕΠΣ, για τον προβιβασμό στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube (Hellenic Football Family) και το epo.gr.

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας που έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Ημαθίας, θα συμμετάσχει στον δεύτερο όμιλο των μπαράζ, μαζί με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Χαλκιδικής, Μακεδονίας Β', Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Φλώρινας, ενώ την άνοδο θα κερδίσουν οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης. 

Οι «σίγουρες» ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» της Ημαθίας στα μπαράζ, είναι ο Απόλλων Κρύας Βρύσης (πρωταθλητής ΕΠΣ Πέλλας), ο ΠΟ Μουδανιών (πρωταθλητής ΕΠΣ Χαλκιδικής), τα ΙΕΚ Δέλτα (δευτεραθλήτρια ομάδα ΕΠΣ Μακεδονίας) και ο Ερμής Αμυνταίου (πρωταθλητής ΕΠΣ Φλώρινας).

Εκκρεμότητα υπάρχει στην ΕΠΣ Πιερίας, όπου προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει ο Αιγινιακός έναντι της Ακαδημίας Πλαταμώνα, όπως και στην ΕΠΣ Κιλκίς όπου το Σάββατο διεξάγεται αγώνας μπαράζ μεταξύ Κιλκισιακού - ΑΕ Πολυκάστρου (αν κερδίσουν οι γηπεδούχοι κατακτούν το πρωτάθλημα, ενώ αν νικήσουν οι φιλοξενούμενοι θα γίνει νέο μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο).