ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Διπλά" για Καψόχωρα και Διαβατό, "κλειδώνει" την 3η θέση ο Σταυρός - Το πανόραμα της 6ης αγωνιστικής

Συνέχισε την ξέφρενη πορεία της η ΑΕ Καψόχωρας, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β' ΕΠΣΗ, πέρασε "αέρας" από τη Νάουσα συντρίβοντας με 6-1 τον τοπικό Αχιλλέα.

Το σύνολο του Γιώργου Κίτσα, ο οποίος είναι προπονητής - παίκτης (και πολλά ακόμα!) στην ομάδα, δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση. Να σημειωθεί ότι ο "Γκόγκιτς" βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές στο προχθεσινό παιχνίδι και έφτασε τα 35 στο φετινό πρωτάθλημα!!!

Από εκεί και πέρα, στον προθάλαμο της Α’ κατηγορίας βρίσκεται και ο Διαβατός που κέρδισε εκτός έδρας με 1-2 τον Ολυμπιακό Νάουσας και χρειάζεται έναν βαθμό για να «κλειδώσει» μαθηματικά την δεύτερη θέση.

Πιο κοντά στην κατάκτηση της 3ης θέσης, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην άνοδο, βρέθηκε ο Σταυρός που πέρασε με 1-0 από την Αγία Βαρβάρα.

Την Κυριακή διεξήχθη αγωνιστική και στον 2ο όμιλο των πλέι άουτ (ο πρώτος είχε ρεπό). Τα Λευκάδια κέρδισαν με 3-0 την ΑΕΠ και αύξησαν την διαφορά από τα τελευταία Ασώματα που έμειναν στο 1-1 στην Ραχιά.

Πλέι οφ - 6η αγωνιστική

Αγ. Βαρβάρα - Σταυρός 0-1
Ολυμπιακός Ν. - Διαβατός 1-2
Αχιλλέας Ν. - Καψόχωρα 1-6

Βαθμολογία

1. Καψόχωρα 50
2. Διαβατός 44
------------------------
3. Σταυρός 32
------------------------
4. Ολυμπιακός Ν. 25
5. Αχιλλέας Ν. 20
6. Αγ. Βαρβάρα 19

Επόμενη αγωνιστική

Διαβατός – Αγία Βαρβάρα
Σταυρός – Αχιλλέας Νάουσας
Καψόχωρα – Ολυμπιακός Νάουσας

Πλέι άουτ  (Β' όμιλος) - 6η αγωνιστική

Λευκάδια - ΑΕΠ Βέροιας 3-0
Ραχιά - Ασώματα 1-1
Ρεπό: Ακαδημία Βέροιας

Βαθμολογία

1. Ραχιά 27
2. Ακαδημία Β. 25
3. ΑΕΠ Βέροιας 24
4. Λευκάδια 21
-----------------------
5. Ασώματα 13

Επόμενη αγωνιστική

Ασώματα – Λευκάδια
Ακαδημία Βέροιας – Ραχιά
Ρεπό: ΑΕΠ Βέροιας

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΚΑΨΟΧΩΡΑ 1-6

Σκόρερ: 9’ Τόζογλου (αυτ) 1-0, 20’ Μάρκου 1-1, 53’ & 55’ Αναστασόπουλος 1-3, 60’ & 80’ & 88’ Κίτσας Γ. 1-6.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης

Βοηθοί: Τυριακίδου, Κάρτζιου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Τσιαντούλας, Γαλανός (56’ Πάριζας), Χατζηιωαννίδης, Αλατσίδης, Μάκης, Καρούτσος, Κούτης (60’ Ρώσιος), Βαρθολομαίος, Βασιλείου, Ζήρας, Μπράτσης.

ΚΑΨΟΧΩΡΑ: Γκατζούφας, Μουρατίδης, Τόζογλου, Στεργιούδης (72’ Βασιλείου), Τζέπης, Μαρτζέλος (46’ Τοπαλίδης), Κίτσας Χ., Κίτσας Ν. (72’ Δρακούλης), Κίτσας Γ., Αναστασόπουλος, Μάρκου.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο Αχιλλέας άνοιξε νωρίς το σκορ αλλά η Καψόχωρα ισοφάρισε στο 20λεπτο και το 1-1 διατηρήθηκε ως την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν δυο γρήγορα γκολ και πήραν προβάδισμα 1-3 ενώ στην συνέχεια σημείωσαν άλλα τρία τέρματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΔΙΑΒΑΤΟΣ 1-2

Σκόρερ: 29’ Τσιφλίδης Μ. 0-1, 45’ Μήτσικας Αν. 1-1, 48’ Τσιφλίδης Μ 1-2

Διαιτητής: Ζουρνατζίδης

Βοηθοί: Χαραλαμπίδης, Τσιουγγαρής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σαράντης, Μπλιάτκας (57’ Μάινος), Κατσαράκης, Νικόλοφ, Λένος, Σερδαρίδης, Μήτσικας Αν., Μήτσικας Αλ., Παπαδής, Σεπιτάνος (63’ Σάκκος), Σύρκος (72’ Βαρβέρης).

ΔΙΑΒΑΤΟΣ: Ματελόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τσιφλίδης Ι., Μουρατίδης, Πετράκος, Τσιφλίδης Μ., Ταγκαλίδης, Λιλιόπουλος, Τσιολάκης (78’ Μανιόπουλος), Κοτρίδης, Βοργιατζίδης (59’ Νικολαΐδης).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ντέρμπι στη Νάουσα. Ο Διαβατός άνοιξε το σκορ στο ημίωρο αλλά λίγο πριν το ημίχρονο ο Ολυμπιακός έφτασε στο 1-1. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα και κράτησαν το 1-2 έως το φινάλε.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΣΤΑΥΡΟΣ 0-1

Σκόρερ: 44’ Παπαδόπουλος

Διαιτητής: Ασβεστάρας

Βοηθοί: Πιπερίδης, Παυλίδης

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ:  Λίβας, Τσιάτσης, Τσιλώνης Ε (77’ Γιαννακίδης), Πασβάνης, Δήμου, Τσιλώνης Π., Δάμτσιος, Ρίσσου, Χαλβατζής, Αποστολίδης (77’ Δίπλας), Σολάκογλου.

ΣΤΑΥΡΟΣ: Κούβαρος, Περτσιούνης, Τάνης, Κοτζαχρήστος, Τσίλης Δ, Κωνσταντάκος, Τσίλης Π. (46’ Καλφούτζος), Πατσιαβούρας (90’ Μουταφίδης), Γαβριηλίδης (64’ Τσίλης Δ), Μελιόπουλος (90’ Σαρηκυριακίδης), Παπαδόπουλος (90’ Τσιούντας).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ματς στην Αγία Βαρβάρα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πήραν προβάδισμα λίγο πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η Αγία Βαρβάρα προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν κατόρθωσε να σημειώσει γκολ. Έτσι το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

ΡΑΧΙΑ – ΑΣΩΜΑΤΑ 1-1

Σκόρερ: 28’ Καλπακίδης 0-1, 55’ Κουτσαντάς 1-1

Διαιτητής: Γκαλαΐτσης

Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Χρυσόπουλος

ΡΑΧΙΑ: Χαλκόπουλος, Παναγιωτίδης, Τζιβάρας, Μεντανίδης, Κουτσαντάς, Παρμάκας, Γκανιός, Τσιάμπας, Πατάκης (46’ Λιλιόπουλος), Πορφύρης (87’ Κασάπης), Κανδυλίδης.

ΑΣΩΜΑΤΑ: Ανδρεάδης, Ρηγόπουλος, Σερασκιέρης Π, Ιωσηφίδης (87’ Χειμωνόπουλος), Τσιώμος (57’ Γαλάνης), Μιχαλόπουλος, Φουρκιώτης, Λίβας, Σερασκιέρης Χ., Γεωργιάδης, Καλπακίδης (77’ Τεντσογλίδης).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο πρώτο μέρος, τα Ασώματα άνοιξαν το σκορ στο ημίωρο και διατήρησαν το 0-1 έως το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, η Ραχιά ισοφάρισε σχετικά γρήγορα αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Το 1-1 διατηρήθηκε έως το τέλος.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ 3-0

Σκόρερ:  5’ Κωστόπουλος, 10’ Γοργορίνης, 89’ Τουγγελίδης

Διαιτητής: Νησελίτης

ΒΟΗΘΟΙ: Λούρης, Καραμίχος

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Μερκουράκης, Αμανατίδης Β, (69’ Μίχος), Δρενοβιάδης Θ., Γκότσης, Αμανατίδης Σ., Κωστογλούδης, Χαλάτσης, Χαρατσίδης (46’ Χίσα), Κωστόπουλος, Γοργορίνης (80’ Κεσίδης), Τουγγελίδης.

ΑΕΠ: Σαχπατζίδης, Πετράκης, Καραγιάννης, Βόλκος, Τσιάρας, Μιχαηλίδης, Κουκλιανιώτης, Μωυσίδης, Βαφειάδης (71’ Σαμπανίδης), Δάσιος, Παπαδόπουλος.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Σημαντικής βαθμολογικής σημασία νίκη για τα Λευκάδια. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, διπλασίασαν τα τέρματά τους, κράτησαν στο μηδέν την ΑΕΠ και στο φινάλε του ματς σημείωσαν και τρίτο γκολ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"