ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκαθάρισαν όλα στην Α' ΕΠΣΗ - Η ταυτότητα της 5ης αγωνιστικής της β' φάσης

Συνεχίστηκε το Σάββατο (6/4), με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής, η β’ φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που επικράτησαν τρεις φορές των φιλοξενουμένων, ενώ είχαμε ένα διπλό και μία ισοπαλία. Τα γκολ που σημειώθηκαν στα πέντε ματς ήταν 24, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός.

Στα πλέι οφ, η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα συνέχισαν με εντός έδρας νίκες, επί της Επισκοπής (5-0) και του Μακροχωρίου (3-0) αντίστοιχα.

Υγιεινό... περίπατο έκανε η Αλεξάνδρεια, επικρατώντας με 7-0 της Επισκοπής. Οι "πράσινοι" με δύο γκολ του Λίτσι και από ένα των Τσιρίδη, Δημόπουλου, Καψάλη, Ι. Πιπιλιάρη και Αλμπανίδη, έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση.

Δεν δυσκολεύτηκε η Νάουσα απέναντι στο Μακροχώρι, το οποίο νίκησε με 3-0. Οι "κυανόλευκοι" έφτασαν στην τελική επικράτηση, πετυχαίνοντας τα τρία τέρματά τους σε διάστημα 5 λεπτών στα μέσα στην επανάληψης, με τους Παπαδόπουλο και Τασιώνα (2).

Στα πλέι άουτ, τα Καβάσιλα πέρασαν "αέρας" από τη Μελίκη (1-5), ο Άγιος Γεώργιος επικράτησε στο γήπεδό του με 3-1 της Πατρίδας, ενώ στον Κοπανό η τοπική ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, έφερε το ματς στα ίσια και πήρε τον έναν βαθμό (2-2).

Την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ πέτυχε ο Άγ. Γεώργιος, επικρατώντας με 3-1 της Πατρίδας. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τσιότσιος, Σουγκάρης, Σαρκατζής, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 ο Ασλάνογλου.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς του Κοπανού με τα Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 με δύο γρήγορα γκολ των Σιδηρόπουλου και Κούκλα, όμως με την λήξη του ημιχρόνου έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κούκλα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη και έφεραν το ματς στα ίσια με τέρματα των Οικονόμου και Καψάλη.

Την δυνατότητα για ένα υψηλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα απέκτησε η Καβάσιλα, η οποία κέρδισε και στην Μελίκη με 1-5, χάρις σε τέρματα που πέτυχαν οι Τριανταφυλλόπουλος (2), Κουτσιάδης (2), Πουλιόπουλος . το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Μπρέγκου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ PLAY OFF ΚΑΙ PLAY OUT

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ 3-1
Σκόρερ: 5′ Τσιότσιος 1-0, 20′ Ασλάνογλου  1-1, 47′ Σουγκάρης 2-1, 49′ Σαρκατζής 3-1
Διαιτητής: Μπαλτζής

ΝΑΟΥΣΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-0
Σκόρερ: 62′ Παπαδόπουλος Ι., 63′-66′ Τασιώνας
Διαιτητής: Ρηγόπουλος

ΜΕΛΙΚΗ - ΚΑΒΑΣΙΛΑ 1-5
Σκόρερ: 12′-23′ Τριανταφυλλόπουλος,33′-56′ Κουτσιάδης, 47′ Πουλιόπουλος 0-5, 87′ Μπρέγκου 1-5
Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 7-0
Σκόρερ: 10′-50′ Λίτσι, 55′ Τσιρίδης, 70′Δημόπουλος, 76′ Καψάλης, 83′ Πιπιλιάρης Ι., 84′ Αλμπανίδης
Διαιτητής: Παζαρτζικλής 

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 2-2
Σκόρερ:  2′Σιδηρόπουλος 0-1, 17′ Κούκλας 0-2, 59′ Οικονόμου 1-2, 75′ Καψάλης 2-2
Διαιτητής: Νησελίτης 

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΝΑΟΥΣΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-0: Ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα ήταν αρκετό

Ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, ήταν αρκετό για τη Νάουσα να κλείσει με νίκη τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της. Επικράτησε με 3-0 του Μακροχωρίου, σημειώνοντας μια δίκαια νίκη. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, ανοιχτό και είχε αρκετές φάσεις στις δυο περιοχές.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς γκολ. Η Νάουσα είχε απειλές αλλά την πολύ μεγάλη ευκαιρία την είχε το Μακροχώρι και την έχασε. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 12’ με δυνατό σουτ του Χίσα, που πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 27’ ο Τσιακίρης επιχείρησε να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Αργυρόπουλος απόκρουσε.

Το Μακροχώρι έφτασε κοντά στο γκολ στο 33’. Ο Κωστογλίδης προσπάθησε να αποφύγει έναν επιθετικό και έδωσε λάθος πάσα στον Παπακωνσταντίνου αλλά ο παίκτης του Μακροχωρίου σε κενό τέρμα πλάσαρε άουτ. Το Μακροχώρι είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 41’ όταν μετά από κόρνερ ο Κοντογιάννη επιχείρησε να σκοράρει με το κεφάλι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Νάουσα ανέβασε ρυθμό. Έψαξε το γκολ και από το ξεκίνημα του β’ 45λεπτου άρχισε να απειλεί. Στο 46’ ο Αργυρόπουλος απόκρουσε δύσκολα σουτ του Τασιώνα από το ύψος του πέναλτι. Το ίδιο έκανε και σε φάση τετ α τετ με τον Λογγινίδη, σώζοντας την εστία του Μακροχωρίου.  Στο 52’ μετά από κόρνερ του Πίτου, ο Κουτσούμπας έπιασε κεφαλιά αλλά και πάλι ο Αργυρόπουλος απόκρουσε.

Το σκορ για τη Νάουσα άνοιξε στο 62’. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πριν προλάβει να αντιδράσει το Μακροχώρι, η Νάουσα σημείωσε και δεύτερο γκολ. Στο 63’ ο Τασιώνας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-0. Το «χτύπημα» των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε στο 66’. Ο Τασιώνας με ατομική προσπάθεια, μετά από πάσα του Γιάννη Παπαδόπουλου έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 3-0. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ρυθμός έπεσε και το 3-0 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Καλή η διαιτησία του Ρηγόπουλου (Ζουρνατζίδης, Τσίτσης)

ΝΑΟΥΣΑ: (Κερλίδης) Κωστογλίδης, ΠΙΤΟΣ, Λαφάρας, Βασιλειάδης (70′ Τζιμουλίκος), Τσιακίρης (36′ Λογγινίδης), Χίσα (52′ Χατζηγεωργίου), Κουτσιούμπας (52′ Παπαδόπουλος Ι.), ΤΑΣΙΩΝΑΣ, ΜΠΙΓΚΑΝΟΣ, Βακαλίδης, Παπαγεωργόπουλος (70′ Χιονίδης)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: (Απόσογλου) ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., Φωτόπουλος Θ., Κιατικίδης, Παπακωνσταντίνου (59′ Φιλιππίδης), ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α., Βύζας, Κοντογιάννης (70′ Δούκας), Αδαμίδης, Τσακαλίδης (70′ Τσικανόπουλος), Γιάννινας (59′ Καραβασόπουλος), Θεοχαρόπουλος (65′ Βήτος).

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 7-0: «Απασφάλισε» στο δεύτερο ημίχρονο

Άλλη μια νίκη με ευρύ σκορ σημείωσε το Σάββατο η Αλεξάνδρεια. Επικράτησε με 7-0 της Επισκοπής και πήρε άλλους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ξέσπασαν  στο δεύτερο μέρος σημειώνοντας έξι τέρματα και έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους.

Στο πρώτο μέρος, η Αλεξάνδρεια άνοιξε νωρίς το σκορ. Στο 10’ ο Λίτσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν αλλά καμιά από τις επόμενες προσπάθειές τους στο πρώτο 45λεπτο δεν καρποφόρησε.

Στο δεύτερο μέρος, στο 50’ ο Λίτσι διπλασίασε τα τέρματα της Αλεξάνδρειας και άνοιξε τον δρόμο για μια άνετη επικράτηση. Στο 55’ ο Λίτσι έστρωσε στον Τσιρίδη και ο τελευταίος με σουτ σημείωσε το 3-0. Στο 70’ μετά από πάσα του Αλμπανίδη, ο Δημόπουλος σημείωσε με σουτ το 4-0.

Μετά το 75’ η Επισκοπή συνέχισε το ματς με 10 παίκτες μετά την αποχώρηση Λιθοξόπουλου, λόγω αδιαθεσίας.

Στο 76’ ο Καψάλης έγραψε το 5-0, στο 83’ ο Ι. Πιπιλιάρης σημείωσε το 6-0 και στο 84’ ο Αλμπανίδης έγραψε το τελικό 7-0.

Άριστη η διαιτησία του Παζαρτζικλή (Μουρατίδης, Ευθυμιάδης)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Πρίντζιος) Τασιόπουλος Σ., Χλιαρόπουλος, ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ, Τσιρίδης, Κίρτσογλου, Αβραμόπουλος (63′ Γεωργίου), Πιπιλιάρης Κ., Πιπιλιάρης Ι., Μαρμαρίδης, ΛΙΤΣΙ (63′ Δημόπουλος)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: (Ορδουλίδης) Λογγιζίδης, Μωυσίδης, Χαραλαμπίδης, Ιωαννίδης, ΧΑΛΝΤΕΝΤΑ, Δήμου Β., Καρυπίδης, Λούρης, Δήγκας, Λιθοξόπουλος, Κούβαρος.

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ 3-1: «Καθάρισε» στο ξεκίνημα της επανάληψης

Με δυο γκολ στο ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Άγιος Γεώργιος «καθάρισε» το παιχνίδι με την Πατρίδα και επικράτησε με 3-1. Με τη νίκη αυτή, ο Άγιος Γεώργιος βρίσκεται πολύ στην κατάκτηση της 5ης θέσης που σίγουρα θα αποτελέσει επιτυχία για την ομάδα.

Στο πρώτο μέρος, αν και είχαμε γρήγορα γκολ, το ματς έμεινε στην ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ. Στο 5’ ο Τσιότσιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

Η Πατρίδα αντέδρασε, έφτασε στην ισοφάριση και κράτησε μακριά τους γηπεδούχους από την εστία της. Το 1-1 σημειώθηκε στο 20’ και σκόρερ ήταν ο Ασλάνογλου.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Ο Άγιος Γεώργιος πέτυχε τον αιφνιδιασμό, σημείωσε δυο γκολ και έβαλε τις βάσεις της νίκης. Στο 47’ ο Σουγκάρης σημείωσε το 2-1 και πριν προλάβουν να συνέλφουν από το γρήγορο τέρμα οι αντίπαλοι, ο Σαρκατζής στο 49’ σημείωσε το 3-1.

Στο υπόλοιπο ματς, οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα των δυο τερμάτων και πήρε στο τέλος τη νίκη.

Καλή η διαιτησία του Μπαλτζή (Μητρόπουλος, Πιπερίδης). Στο 79’ απέβαλε τον Φουρκιώτη του Αγίου Γεωργίου.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Καρολίδης) Καμπάς, Εμμανουηλίδης, Κουκότσικας (10′ Φουρκιώτης), ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ, Γερμάνης, Αλιμέτα (56′ Βασίλτσης), Καριπίδης, ΣΟΥΓΚΑΡΗΣ, Τσιότσιος (56′ Λιάτσος), ΣΑΡΚΑΤΖΗΣ, Ντρίζι

ΠΑΤΡΙΔΑ : Ασλάνογλου, Κολμπουτσάι, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, Χολέβας, Γκουτζιλίκας, Σιδηρόπουλος, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, Αθανασιάδης, Κλάψης, Κουπίδης Γ., Κουπίδης Ι.

ΜΕΛΙΚΗ - ΚΑΒΑΣΙΛΑ 1-5: Με σπασμένα τα… φρένα

Την δυνατότητα για ένα υψηλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα απέκτησε η Καβάσιλα. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα κέρδισε και στην Μελίκη με 1-5 και με τρεις νίκες στην σειρά ξέφυγε από την προτελευταία θέση και θα διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Η Καβάσιλα στο πρώτο μέρος ήταν καταιγιστική. Σημείωσε τρία τέρματα και εκεί έβαλε τις βάσεις της νίκης. Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Τριανταφυλλόπουλος. Στο 23’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 0-2 και πριν αντιδράσει η Μελίκη, στο 33’ ο Κουτσιάδης πέτυχε το 0-3.

Στο δεύτερο μέρος, η Καβάσιλα σημείωσε άλλα δυο τέρματα και «καθάρισε» νωρίς το παιχνίδι. Στο 47’ ο Πουλιόπουλος σημείωσε το 0-4 και στο 56’ ο Κουτσιάδης έγραψε το 0-5.

Η Μελίκη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 87’ με τον Μπρέγκου σε 1-5.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παπαργυρίου (Αργυρίου, Σαββίδης).

ΜΕΛΙΚΗ: (Παπατζίκος) Ζέρβας, Γεωργίου Μουσικός (46′ Βουδούρης), Παπαδημητρίου (50′ Μπαρτζώκας Π.), Σερασκιέρης, Βενιόπουλος (46′ Καφτηράνης), ΜΠΡΕΓΚΟΥ, Ψάλτης (50′ Κομνηνάκης), Λίβας, Ντέλλας, Μπουκουβάλας, Πίτσης.

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: (Παγγούρας) Θεοδώρου, Ιορδανόπουλος (65′ Παϊτέρης), Παπαδόπουλος, Μαντζιουκόπουλος, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (75′ Τσομίδης), Πάτρας Κ. (80′ Μαυρίδης), ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΑΔΗΣ, Πάτρας Ρ., Νούζι, Πουλιόπουλος.

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 2-2: Από ένα ημίχρονο

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι του Κοπανού με τα Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο μέρος αλλά ο Κοπανός έκανε την μεγάλη επιστροφή στην επανάληψη και ισοφάρισε σε 2-2.

Τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Στο 2’ ο Σιδηρόπουλος έγραψε το 0-1 και πριν το εικοσάλεπτο ήρθε και δεύτερο τέρμα. Στο 17’ ο Καψάλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το 0-2. Παρά την αντίδραση του Κοπανού, τα Τρίκαλα διατήρησαν το προβάδισμά τους και έκλεισαν το ημίχρονο με 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κοπανός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή του Κούκλα στο 45’) και επέστρεψε στο ματς. Στο 59’ ο Οικονόμου μείωσε σε 1-2 και στο 75’ οι προσπάθειες των γηπεδούχων έφεραν αποτέλεσμα με τον Καψάλη να φτάνει στο 2-2.

Στο τελευταίο τέταρτο το σκορ δεν άλλαξε.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Νησελίτη (Σαμαράς, Λούρης)

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) : Σάκκος, Λύτης, Τέγος, Γατουρτζίδης (65′ Χατζηπαυλίδης), Μποζίνης, Σαμαράς, Γιαλαμίδης (90′ Διτσόλας), ΙΝΤΟΣ Ε., ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Τζιβάρας, ΚΑΨΑΛΗΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ : (Παντόπουλος) Καψάλης, Σιδηρόπουλος, Παλιούρας, Κουκουσίτσας, Χεράκης, Κούκλας, ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, Παπάζογλου (90+2′ Στουγιαννόπουλος), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Μιχαλακάκης (66′ Παπακωνσταντίνου), Τζίμος (55′ Φωτεινιάς).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"