ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΗ: Δεν σεβάστηκαν τον κόσμο!

Πρωτόγνωρη (για τέτοια ματς) ήταν η εικόνα στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, στον Σαββατιάτικο Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, μεταξύ του Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου και του ΦΑΣ Νάουσα.

Και αυτό γιατί ο αγώνας έγινε με άδειες τις κεντρικές κερκίδες και τους φιλάθλους να τον παρακολουθούν από το πέταλο (ρολόι), κάτι άλλωστε που ήταν αναπόφευκτο λόγω του προβλήματος που υπάρχει στην σκεπαστή κερκίδα και στη θύρα 4 του γηπέδου της Βέροιας. Βέβαια, θα μπορούσε το παιχνίδι να γίνει σε κάποιο άλλο γήπεδο, όπως αρχικά υπήρχε σκέψη.

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, αφού οι 800 και πλέον φίλαθλοι που είδαν το παιχνίδι, είχαν να αντιμετωπίσουν τα βρώμικα καθίσματα, αλλά και τα πολλά σκουπίδια που υπήρχαν στους διαδρόμους του πετάλου και γενικά στον περιβάλλοντα χώρο!

Δυστυχώς η διοργανώτρια διοίκηση της ΕΠΣΗ, πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι και τις βραβεύσεις, δεν σεβάστηκε τον κόσμο, αφού δεν μερίμνησε για τίποτα από τα παραπάνω, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά παράπονα από φιλάθλους, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα ανήρτησαν αρνητικά σχόλια και φωτο στα social media, όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία μας.