ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Βασίλη Φωτιάδη

Διαβάστε παρακάτω τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Βασίλη Φωτιάδη:

Συλλυπητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη

Αισθάνομαι απέραντη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του αγαπητού μου φίλου Βασίλη Φωτιάδη.

Η είδηση του θανάτου του, βύθισε την ποδοσφαιρική Ημαθία και όχι μόνο, σε βαθύ πένθος.

Ο εκλιπών, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο, πρόεδρος της Α.Ε. Ποντίων Βέροιας, ήταν από τους πρωτεργάτες της εκπληκτικής πορείας στην ιστορία τους.  Τη δεκαετία του '80 υπήρξε μέλος του παραδοσιακού συνδέσμου φιλάθλων Βέροιας ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο Βασίλης δεν ξεχώριζε μόνο για την αγάπη του για τον αθλητισμό, ήταν ένας εξαίρετος και δραστήριος συμπατριώτης, υποστηρικτής των ποντιακών ηθών και παραδόσεων, έμπειρος χοροδιδάσκαλος, μέλος του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, αλλά και ο γνωστός σε όλους πρωτοψάλτηςτου Πανελλήνιου Ιερού Προσκυνήματος της «Παναγίας Σουμελά».

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. 

“Αγαπημένε μου φίλε Βασίλη, εκεί που θα πας, στην αγκαλιά του πατέρα σου, του παπά Μανώλη, αγαπημένου φίλου του πατέρα μου του Ζαχαρία, μην ξεχάσεις: Κάθε φορά που θα κοιτάζω ψηλά, θα σας στέλνω την αγάπη μου.

Θα σε θυμόμαστε πάντα για την προσφορά σου, το ανήσυχο δημιουργικό σου πνεύμα και πάνω από όλα για την ανεπανάληπτη ανθρωπιά σου. Αιωνία σου η μνήμη.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.”

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ημαθίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του επίτιμου και πρώην προέδρου της Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ. Βασίλη Φωτιάδη.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με συνέπεια και αγάπη το χώρο του ποδοσφαίρου αφήνοντας το στίγμα του με τη σπουδαία ομάδα της Α.Ε. Ποντίων τη δεκαετία του 1990. Τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αιωνία του η μνήμη

ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ

Μια σημαντική προσωπικότητα της κοινωνικής, πολιτιστικής, θρησκευτικής και αθλητικής ζωής της πόλης μας, ο εμβληματικός δημιουργός και ηγέτης της Α.Ε.Π. Βεροιας, Βασίλης Φωτιάδης, έφυγε...

Τον αποχαιρετούμε με βαθιά συγκίνηση και με την υπόσχεση ότι για εμάς θα υπάρχει πάντα. Πεθαίνουν αυτοί που ξεχνιούνται.

Για την Α.Ε.Π. Βέροιας 

Ο Πρόεδρος 

Γκαϊτατζής Φώτιος

ΒΕΡΟΙΑ 1960

Σήμερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, πενθεί. Ο Βασίλης Φωτιάδης, δεν είναι πια μαζι μας. Δεν θα τον ξανασυναντήσουμε στα γήπεδα. Θα παραμείνει, όμως, ζωντανός στη μνήμη μας, ως ένας γνήσιος οραματιστής του ημαθιώτικου ποδοσφαίρου.

Ο Βασίλης Φωτιάδης διετέλεσε την δεκαετία του ‘80 ένθερμο μέλος του ιστορικού Συνδέσμου Φιλάθλων της «βασίλισσας» του βορρά. Επίσης ήταν ο ιδρυτής και επί δεκαετίες πρόεδρος της συμπολίτισσας ΑΕΠ Βέροιας την οποία οδήγησε μέχρι και την Β’ Εθνική, ενώ υπηρέτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και από την θέση του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ΒΕΡΟΙΑ 1960 εκφράζει τη μεγάλη θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Βασίλη ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του πρώην προέδρου της Ε.Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ Φωτιάδη Βασίλειου 

Kαλό Παράδεισο πρόεδρε

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ

Το ΔΣ του Ατρόμητου Διαβατού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Βασίλη Φωτιάδη.

Από σήμερα το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι φτωχότερος, καθώς ο Πρόεδρος των Προέδρων ταξίδεψε για άλλα γήπεδα σε άλλες γειτονιές.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου του Φωτιάδη Βασίλη. Ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας και της ΑΕΠ, εμβληματική μορφή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας για πολλά χρόνια. 

Σύσσωμη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένειά του -προσωπική και ποδοσφαιρική.

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως “Ο Κυριακίδης” εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Φωτιάδη.

Έφυγε ένας ένθερμος υποστηρικτής των ποντιακών παραδόσεων και ηθών, το «αηδόνι» της Σουμελιώτισσας, ο πρωτοψάλτης του Πανελλήνιου Ιερού Προσκυνήματος «Παναγία Σουμελά».

Ο Βασίλης Φωτιάδης υπήρξε ο πρώτος χοροδιδάσκαλος του τμήματος ποντιακών χορών της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας και στενός συνεργάτης της υπεύθυνης του τμήματος, Κρυστάλλης Κωνσταντινίδου. Πάντοτε στεκόταν συμπαραστάτης στις προσπάθειες του σωματείου και της διοίκησης.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.