ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συμφώνησε με Μπιγκάνο, Τούφα, κλείνει και Μπουλάρι ο Φίλιππος Μελίκης!

Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι μπαίνει ο Φίλιππος Μελίκης, ο οποίος ως γνωστόν έχει πρωταγωνιστικους στόχους την φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν με τον 25χρονο μέσο Γιάννη Μπιγκάνο και τον 28χρονο αμυντικό Αργύρη Τούφα (φωτό), οι οποίοι αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στη Νάουσα, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού Ρεντον Μπουλάρι.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Μελίκης διεκδικεί τους Αποστόλη Λίτσι και Γιάννη Πιπιλιάρη από την Αλεξάνδρεια, όμως βρίσκει εμπόδιο την διοίκηση των "πράσινων" η οποία δεν θέλει να χάσει από το ρόστερ της δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίος βασίστηκε στην περσινή πορεία πρωταθλητισμού. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της Αλεξάνδρειας είναι δυσαρεστημένοι με την συμπεριφορά των "γειτόνων" τους, θεωρώντας αθέμιτη την διεκδίκηση παικτων τους!

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Φίλιππος Μελίκης ανακοινώνει με χαρά και επίσημα, την ανανέωση της συνεργασίας με το φυσικό ηγέτη της ομάδας μας, Παναγιώτη Βενιόπουλο για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Φίλιππος Μελίκης και Παναγιώτης Βενιόπουλος θα πορευτούν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο αρχηγός της ομάδας μας ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες την συνεργασία του με τον Φίλιππο και έτσι η κοινή μας πορεία,συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά .

Ο Βενιόπουλος αποτελεί “σημαία” για την ομάδα μας και δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου διαφορετικά.

Ο 33χρονος (31/8/1990) έμπειρος επιθετικός είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρει για ακόμη μια χρονιά τα μέγιστα,κάτι που κάνει άλλωστε επί σειρά ετών.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, εύχεται στον Παναγιώτη μια σεζόν με χαμόγελα και υγεία.