ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκινάει προετοιμασία ο ΦΑΣ Νάουσα - Έρχονται… εκπλήξεις!

Την ερχόμενη Δευτέρα (5/8) το απόγευμα, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΦΑΣ Νάουσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ολοκληρώσει σε αρκετά μεγάλο και ικανοποιητικό βαθμό το ρόστερ τους, με την προσθήκη αρκετών νεαρών από τις ακαδημίες του ΦΑΣ (Κοτζάμπαση - Πέιου), ενώ αφήνουν και ένα ανοιχτό «παράθυρο» για κάποιες ακόμη προσθήκες, με τον Γιάννη Κερλίδη να δηλώνει στο kerkidasport.gr και στον Λάκη Λαζάρου αισιόδοξος και ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα κατάσταση.

Παράλληλα, ο Σάκης Παπατάνος μας ανέφερε ότι αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διήμερο κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες! Ο γενικός αρχηγός, παρά τον φόρτο εργασίας του, δίνει ψυχή και σώμα στην ομάδα ώστε να γίνουν όλα τα διαδικαστικά όπως πρέπει, σχετικά με τις ανανεώσεις παικτών, τις μεταγραφές και γενικά τον προγραμματισμό, κρατώντας όπως πάντα το επίπεδο όλης της κατάστασης στον ΦΑΣ στον βαθμό που του αρμόζει.

Την ερχόμενη Δευτέρα οπότε είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού των «κυανόλευκων», ενώ θα ακολουθήσουν ομιλίες από πλευράς διοίκησης. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και η ομάδα θα μπει στο δρόμο της προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣ

Η διοίκηση του Φας Νάουσα ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα μας! Την Δευτέρα στις 18:30 στο Δ.Α.Κ Νάουσας η πρώτη συγκέντρωση - προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας! Προσκαλούμε τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση! Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από τα μέλη της διοίκησης! Ευχαριστούμε θερμά για το αγκάλιασμα της νέας προσπάθειας

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου