ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με υψηλούς στόχους και 3ετες πλάνο ξεκίνησε ο ΦΑΣ Νάουσα (φωτο)

Με όλο σχεδόν το έμψυχο δυναμικό, που αποτελείται από παλιούς και νέους παίκτες, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (5/8) η προετοιμασία του ΦΑΣ Νάουσα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τόσο ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, όσο και οι εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων, υποδέχθηκαν τους «κυανόλευκους» ποδοσφαιριστές, ακολούθησε ομιλία του προπονητή Γιάννη Κερλίδη και του προέδρου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.

Ο πρόεδρος Γιάννης Κόμνης, μιλώντας στους παίκτες, έδωσε το στίγμα για το πώς θα λειτουργήσει η διοίκηση απέναντί τους, αλλά και το τι επιδιώκει από αυτούς. Ζήτησε αγωνιστική συνέπεια και διάθεση, ενώ τόνισε πως η διοίκηση θα σταθεί με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στις υποχρεώσεις της.

Σε αποκλειστική δήλωση στο kerkidasport.gr και στον συνεργάτη μας Λάκη Λαζάρου, ο κ. Κόμνης αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά που όπως είπε είναι πάντα υψηλοί, τόνισε την δημιουργία μιας ομάδας με 3ετες πλάνο και πρόγραμμα, αξιοποιώντας όλο το δυναμικό των νεαρών παιδιών από τις ακαδημίες και από όλη την περιοχή, στοχεύοντας μελλοντικά σε διεκδίκηση υψηλότερων κατηγοριών.

«Έχουμε και διάθεση και όρεξη, πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα μας στηρίξει τόσο σαν διοίκηση όσο και σαν ομάδα γενικότερα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα το ρόστερ θα πλαισιωθεί με κάποιους ακόμη παίκτες, οι οποίοι θα αναπληρώσουν επάξια όσους για τον α ή β λόγο αποχώρησαν.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου