ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στον Φίλιππο Μελίκης ο έμπειρος Αργύρης Τούφας

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του πραγματοποίησε ο Φίλιππος Μελίκης, αποκτώντας τον έμπειρο πρώην παίκτη της Νάουσας Αργύρη Τούφα, κάτι που είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Αργύρη Τούφα, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας, τόσο με την ποιότητα,όσο και με την μεγάλη εμπειρία του.

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας, καθώς ο Αργύρης είναι ένας ικανότατος αμυντικός με αρκετές παραστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Εδεσσαϊκό, ΑΣ Ειρηνούπολης, Βέροια U20, AΕΛ U20, Ολυμπιακό U20, Θύελλα Σαρακηνών, Αλμωπό Αριδαίας, Αστέρα Τριποτάμου και Αστέρα Περάματος ενώ την σεζόν 2023/24 αγωνίστηκε για λογαριασμό της ομάδας του ΦΑΣ Νάουσα φτάνοντας μέχρι και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο 28χρονος (9/1/1996) εξαιρετικός ποδοσφαιριστής διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, το πάθος, αλλά και την άρτια τεχνική του κατάρτιση και αναμένεται η παρουσία του να δώσει πολύτιμες λύσεις στον προπονητή μας Γιώργο Ντάμτσιο.

Αργύρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φίλιππου Μελίκης και σου ευχόμαστε να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!