ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παίκτης του Φιλίππου Μελίκης ο Μπιγκάνος - Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Χωρίς σταματημό συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Φίλιππος Μελίκης, ανακοινώνοντας και την απόκτηση του 25χρονου μέσου Γιάννη Μπιγκάνου που αγωνιζόταν στον ΦΑΣ Νάουσα.

Αναλυτικά:

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα μας προχώρησε η διοίκηση και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Μπιγκάνο ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΦΑΣ Νάουσα και παλιότερα στον ΑΣ Γιαννιτσών.

Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο παίχτη που μας τιμά η παρουσία του στην ομάδα και η έναρξη της συνεργασίας μας ήταν κοινή επιθυμία.

Ο 25χρονος (24/4/1999) Γιάννης Μπιγκάνος αγωνίζεται ως μέσος και η ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια και η ψυχραιμία του μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φίλιππου Μελίκης και του ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Φίλιππος Μελίκης ανακοινώνει πως τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Στήριξε και εσύ την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας με την παρουσία σου στις εξέδρες του γηπέδου μας σε κάθε αγώνα και σε κάθε μάχη που θα δώσουν!

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, είναι πλέον σε διάθεση και δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο με μόλις 40 ευρώ (€40) να παρακολουθήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες σε πρωτάθλημα, κύπελλο, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια.

Με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, δεν εξασφαλίζετε μόνο τη θέση σας σε κάθε αγώνα, αλλά ενισχύετε ουσιαστικά την προσπάθεια των παικτών μας να αγωνιστούν με πάθος και αποφασιστικότητα.

Προμηθεύσου και εσύ το δικό σου εισιτήριο διαρκείας και στήριξε την προσπάθεια μας στο νέο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής. Γίνε και εσύ συμπαραστάτης της προσπάθειας αυτής!

Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας, ''Έπιπλο Μπούθας''.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987309640