ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φίλιππος Μελίκης: Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με Κ. Πιπιλιάρη!

Τον έναν παίκτη μετά τον άλλον κλείνει ο Φίλιππος Μελίκης, ο οποιος μετά την συμφωνία με τον έμπειρο Νίκο Χουρίδη, απέκτησε και τον 33χρονο ικανό επιθετικό Κώστα Πιπιλιάρη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πιπιλιάρη Κώστα!

Σίγουρα το ταλέντο και η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητα και πρόκειται για μια μεταγραφική προσθήκη που αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στο νέο τεχνικό της ομάδας μας Γιώργο Ντάμτσιο!

Πρόκειται για έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα και σίγουρα έναν από τους καλύτερους επιθετικούς των γηπέδων της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο 33χρονος (9/8/1991) έμπειρος επιθετικός την σεζόν 2023/24 αγωνιζόταν για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Α.Ε Αλεξάνδρειας την οποία και βοήθησε τα μέγιστα για την κατάκτηση της ανόδου στην Γ' Εθνική ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Α.Ε Καψόχωρας, Νέα Γενεά Νικομήδειας και της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου.

Κώστα, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Φίλιππου Μελίκης και σου ευχόμαστε για την καινούργια σεζόν πολλά γκολ και κανένα τραυματισμό.