ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ισόπαλο το πρώτο φιλικό του Φιλίππου Μελίκης με Αναγέννηση Κολινδρού

Την Αναγέννηση Κολινδρού αντιμετώπισε ο Φίλιππος Μελίκης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας του.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το 1ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 με την Αναγέννηση Κολινδρού που έγινε την, Τετάρτη 14 Αυγούστου, στο γήπεδο του Κολινδρού.

Ο Γιώργος Ντάμτσιος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και την ετοιμότητα των παικτών του.

Ο τεχνικός της ομάδας μας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του με τους ‘’μικρούς’’ να κερδίζουν τις εντυπώσεις φωνάζοντας παρών και μοιράζοντας υποσχέσεις για το μέλλον!

Η ομάδα μας είχε αρκετά καλό πρόσωπο και στα δύο ημίχρονα, βρίσκοντας τρείς φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, δημιουργώντας παράλληλα προϋποθέσεις για την επίτευξη και άλλων τερμάτων.

Η ομάδα μας στο α’ μέρος της αναμέτρησης βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με αυτογκόλ των Λίβα και Γαλόπουλο όμως ο Μπιγκάνος είχε την απάντηση και στις δύο περιπτώσεις ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 και στην συνέχεια μετά από μπαλιά «πάρε-βάλε» του Κούβαρου σε 2-2.

Το παιχνίδι στο β’ μέρος δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μείνουν στο 2-2 ο πρώην παίκτης της ομάδας μας Κίτσα Κρεστ έβαλε για 3η φορά σε θέση οδηγού την ομάδα του Κολινδρού κάνοντας το 3-2.

Θεοχαρόπουλος και Μαραβελάκης προσπάθησαν να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσια κάτι που τελικά κατάφερε ο Πιπιλιάρης Κώστας λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης με σουτ από κοντινή απόσταση.

Τα γκολ:
1-0 ( αυτογκόλ Λίβας )
1-1 ( Μπιγκάνος )
2-1 ( αυτογκόλ Γαλόπουλος )
2-2 ( Μπιγκάνος )
3-2 ( Κρεστ )
3-3 ( Πιπιλιάρης Κώστας )

Ευχαριστούμε την Αναγέννηση Κολινδρού και τους ανθρώπους της για την άψογη φιλοξενία!