ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ηρακλής Παντόπουλος: "Αποχωρώ με ανάμικτα συναισθήματα"

Την αποχώρησή του από την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων και την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε ο προπονητής Ηρακλής Παντόπουλος, λόγω του διορισμού του στην εκπαίδευση σε σχολείο της Αθήνας.

Σε ανάρτησή του στα social media ο νεαρός τεχνικός αναφέρει:

Ύστερα από κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και από την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας και ο λόγος δεν είναι άλλος από την ανακοίνωση του μόνιμου διορισμού μου στην εκπαίδευση σε σχολείο της Αθήνας...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ανθρώπους των Τρικάλων και ιδιαίτερα τον Βασίλη Παπαδόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξεκινήσω τα βήματα μου σε μία ιστορική ομάδα του νομού μας και πίστεψε σε εμένα ώστε να αναλάβω την ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο αλλά και τον Δημοσθένη Γκουγκούδη που ήταν εκεί δίπλα μου την χρονιά που μας πέρασε...

Όσον αφορά την φετινή χρονιά από το καλοκαίρι είχαν γίνει μεγάλες προσπάθειες βελτίωσης στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει να πω και στους Γιάντση Μόσχο, Παπανικολούδη Μιχάλη και Τσακιρίδη Κωνσταντίνο για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Τα συναισθήματα ανάμικτα καθώς αφήνω πίσω που κάτι που δημιουργήθηκε από την αρχή αλλά και ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και ανθρώπους που ήρθαν στην ομάδα για εμένα και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Ακόμα και μακριά θα είμαι εκεί δίπλα στην ομάδα για ότι χρειαστεί και εύχομαι σε όλους τους αθλητές καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να φτάσουν τον ΜΕΓΑ εκεί που του αξίζει..

!!! ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!

γιατί ΜΕΓΑ έγραφες, γράφεις και θα γράφεις ιστορία.

Εις το επανιδείν...