ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλικό με Πανεδεσσαϊκό το Σάββατο για τον ΦΑΣ Νάουσα

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο (31/8) ο ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον γειτονικό Πανεδεσσαϊκό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της Νάουσας και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, με τους φίλους των "κυανόλευκων" να έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά όλους τους παλιούς και νέους παίκτες της ομάδας.

Στα μεταγραφικά του ΦΑΣ, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.

Το δελτίο τύπου του ΦΑΣ Νάουσα αναφέρει:

Η Νάουσα FC συνεχίζει δυναμικά την προετοιμασία της ενόψει των επερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον δεύτερο φιλικό αγώνα του καλοκαιριού. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Πανεδεσσαϊκό το Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024, στις 18:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Νάουσας.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη φιλική αναμέτρηση και νίκη απέναντι στη Νίκη Καλής, η Νάουσα FC προετοιμάζεται για ένα ακόμη δυνατό τεστ. Ο προπονητής Γιάννης Κερλίδης και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας συνεχίζουν να δουλεύουν εντατικά με το σύνολο των παικτών, τόσο των νέων όσο και των παλαιότερων, με στόχο την επίτευξη του ιδανικού επιπέδου ετοιμότητας ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας και του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Νάουσας FC να παρευρεθούν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα μας σε αυτή την σημαντική φιλική αναμέτρηση. Η παρουσία και η στήριξή σας δίνει ώθηση στην ομάδα μας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νάουσα FC