ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οικογενειακό κλίμα στον Φίλιππο Μελίκης (φωτο)

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Λυκογιάννης το απόγευμα της Παρασκευής 30 Αυγούστου το πρώτο μπάρμπεκιου της χρονιάς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές απόλαυσαν τα ψητά εδέσματα, που ετοίμασαν με επιμέλεια οι πανταχού παρόντες Κώστας Γερουλίδης και Χρήστος Παναγιωτίδης.

Την τιμητική του είχε ο γυμναστής της ομάδας Θανάσης Αϊδαρίνης με τους παίκτες και τη διοίκηση να του ετοιμάζει μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια που είχε τις προηγούμενες μέρες.

Από πλευράς διοίκησης το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Καραβαδές Γιάννης και οι σύμβουλοι Ντάμτσιος Βασίλης και Ντόβας Σωτήρης, ενώ δεν έλειψαν και οι συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον απόντα Ανδρέα Καζαντζίδη, που βρίσκεται σε διακοπές.

Παρόντες επίσης ήταν γονείς ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και ο πιστός φίλος του Φιλίππου Νίκος Λιολιόπουλος, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επίσκεψη του παλιού παράγοντα της ομάδας Σωτήρη Γουσιανόπουλου, ο οποίος δήλωσε "μάχιμος " σε αυτό το νέο ξεκίνημα του συλλόγου.