ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκησε και στο δεύτερο φιλικό η Νάουσα, 1-0 τον Πανεδεσσαϊκό

Ένα ακόμη θετικό δείγμα για την ομάδα της Νάουσας, η οποία επικράτησε με 1-0 του Πανεδεσσαϊκού, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) στο ΔΑΚ της πόλης.

Οι «κυανόλευκοι», απέναντι σε μια ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα που όπως φαίνεται θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Πέλλας, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο τον αγώνα παίζοντας ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, σημείωσαν ένα γκολ, είχαν ευκαιρίες, ένα δοκάρι και γενικά ικανοποίησαν τον αρκετό κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Κερλίδης έκανε πρόβα 11αδας με πιθανόν κάποιες μικροαλλαγές που θα υπάρξουν από νέες μεταγραφικές προσθήκες, μένοντας σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Να σημειωθεί ότι το ματς ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να είναι αρκετά βαρύς.

Οι Ναουσαίοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό, όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Αργυρίου, Τούφα και Τσιάμπα, ο τελευταίος με δυνατό σουτ από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 14’ Μεληκιώτης δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει, ενώ στο 25’ η κεφαλιά του Αργυρίου βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή το πλασέ του Φασίδη αποκρούστηκε σωτήρια από τον αντίπαλο γκολκίπερ!

Στο 44’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Κιόρτση, αλλά απέκρουσε πάνω στη γραμμή του τέρματος της Νάουσας ο Ασλαμπάγλου.

Στο β’ ημίχρονο προσπάθησαν οι δύο ομάδες για κάτι καλό, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα σουτ του Φασίδη και μια ευκαιρία με τον Καραγιάννη, αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν και το 1-0 να μένει έως το φινάλε του αγώνα.

Το παρών στις κερκίδες έδωσε ο πρόεδρος και υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. του ΦΑΣ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παζαρτζικλής, με βοηθούς τους Μητρόπουλο και Λούρη.

ΝΑΟΥΣΑ (Κερλίδης): Κωστογλίδης, Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Αργυρίου, Τούφας, Ασλαμπάλογλου, Χίσα, Τσιάμπας, Φασίδης, Καραγιάννης, Μεληκιώτης.

Έπαιξαν και οι Πάνου, Τσακίρης, Σαρακατσιάνος, Πίτος και οι νεαροί Χιονίδης, Τζέρτζι, Δημισκής, Χαριάδης.

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Καραϊσαρίδης): Ηλιόπουλος, Σαββίδης, Πούπης, Μίσκος, Μαυρόπουλος, Σκοπέτσι, Μπέσιος, Κιόρτσης Α., Κιόρτσης Π., Καραδήμος, Γκέσιος.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου