ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καμπανιακού η Νάουσα - Στα σκαριά νέες μεταγραφές!

Σε πλήρεις ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται η ομάδα της Νάουσας, ενόψει της πρεμιέρας των επίσημων αγώνων με το Κύπελλο Ελλάδος την ερχόμενη Κυριακή (4.30μμ), όπου θα υποδεχτεί τον Καμπανιακό.

Κάποια προβλήματα τραυματισμών πιθανότατα θα ξεπεραστούν μέχρι την Κυριακή και οι παίκτες θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Κερλίδη και των συνεργατών του. Να σημειωθεί ότι το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων» ολοκληρώθηκε με την έλευση του νέου φυσιοθεραπευτή κ. Χατζηγεωργίου.

Ο ΦΑΣ έδωσε μάλιστα την Τρίτη φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στο Μακροχώρι, στο ΔΑΚ Νάουσας, το οποίο για την ιστορία έληξε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Σε ότι αφορά την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, ο πρόεδρος κ. Αργυράκης μαζί με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Μόσχο και τους συνεργάτες τους, βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με μεταγραφικούς στόχους, θέλοντας να προχωρήσουν στην απόκτηση 2-3 ακόμη παικτών, οι οποίοι έχουν βρεθεί και δεν αποκλείεται οι μεταγραφές τους να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε σύντομα το ρόστερ με κάποιες ακόμα μεταγραφές σε συγκεκριμένες θέσεις, προκειμένου να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος, μας τόνισε ο κ. Μόσχος.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου