ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κάλεσμα του ΦΑΣ Νάουσα για τον σπουδαίο αγώνα Κυπέλλου με τον Καμπανιακό

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας και γενικά στους ποδοσφαιρόφιλους της Ημαθίας, απευθυνθεί η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα ενόψει του σπουδαίου Κυριακάτικου αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Καμπανιακό της SL2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Νάουσα FC είναι έτοιμη να κάνει την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής της περιόδου στο Κύπελλο Ελλάδας με τον πρώτο της αγώνα απέναντι στον Καμπανιακό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024, στις 16:30, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Νάουσας.

Η ομάδα μας, μετά από μια περίοδο εντατικής προετοιμασίας και δυνατών φιλικών αγώνων, είναι πανέτοιμη να αγωνιστεί απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα της Super League 2. Ο προπονητής μας, Γιάννης Κερλίδης και το τεχνικό επιτελείο έχουν δουλέψει σκληρά για να προετοιμάσουν τους παίκτες μας για αυτή τη σημαντική αναμέτρηση, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Νάουσα FC να γεμίσουν το γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα μας σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση. Η παρουσία σας είναι καθοριστική για την ενίσχυση του ηθικού και της δυναμικής της ομάδας μας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μια ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και να σπρώξουμε τη Νάουσα FC στη νίκη!

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νάουσα FC