ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φίλιππος Μελίκης: Αναλύθηκε το πλάνο λειτουργίας της Ακαδημίας

Παρουσία πολλών γονέων πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Φιλίππου Μελίκης και των γονέων παιδιών της Ακαδημίας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Γιώργος Κουλακιωτης, παρουσίασε το προπονητικό τιμ, που αποτελείται από τον ίδιο, τον Αντώνη Παρσόπουλο και το Χρήστο Παναγιωτίδη, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε το πλάνο λειτουργίας της Ακαδημίας.

Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν ο Πρόεδρος Γιάννης Καραβαδες, ο χρηματοδότης Ανδρέας Καλαϊτζίδης, οι σύμβουλοι Κώστας Γερουλίδης, Ντάμτσιος Βασίλης, Ντόβας Σωτήρης και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Νταμτσιος Γιώργος.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η δημιουργία Διοικούσας Επιτροπής της Ακαδημίας,η οποία θα αποτελείται από τις κυρίες Μπαρτζώκα Δήμητρα, Σαραπατσάνου Άσπα και τους κυρίους Γραμμένο Κώστα και Τατούλη Βαλαντη.

Στην προπόνηση που προηγήθηκε της συνάντησης η διοίκηση παρέδωσε δωρεάν στα παιδιά της Κ16 και Κ14 σάκο και σετ προπόνησης, κάτι που θα γίνει άμεσα και στα μικρότερα τμήματα.

Τέλος, η διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης πιστή στις δεσμεύσεις της παρέδωσε εντελώς δωρεάν το απόγευμα της Πέμπτης και πριν την καθιερωμένη προπόνηση τις καινούργιες εμφανίσεις στους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας.