ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξένισε… η ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ατρόμητου Διαβατού! (video)

Μόνο καλή εντύπωση δεν έκανε η ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία, που έβγαλε ο Ατρόμητος Διαβατού στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τη Βέροια!

Η νεοφώτιστη στην Α’ ΕΠΣΗ ομάδα της Ημαθίας, διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στην φάση του πρώτου γκολ των γηπεδούχων στο 45ο λεπτό, όπου ο Ιωάννου έκλεψε τη μπάλα από τον Σολάκογλου και έγραψε το 1-0.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το πόδι του παίκτη της Βέροιας μάλλον πάει πρώτο στη μπάλα και στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Διαβατού τον βρίσκει, στην προσπάθειά του να την απομακρύνει.

Ωστόσο, και δίκαιο να έχουν οι άνθρωποι του Ατρόμητου για την συγκεκριμένη φάση, το τάιμινγκ που έβγαλαν την ανακοίνωση ήταν λανθασμένο και μάλιστα έχοντας απέναντι τους μια ομάδα όπως η Βέροια και σε έναν αγώνα που μέχρι εκείνη τη στιγμή οι Βεροιώτες έπαιζαν «μονότερμα» και έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη!

Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

Πέρυσι μετά από συγκεκριμένες και προκλητικές διαιτησίες εις βάρος μας, ζητήσαμε την άμεση εξαίρεση από όλους τους αγώνες μας, του διαιτητή που διευθύνει και σήμερα τον αγώνα.

Προφανώς ο νέος επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας δεν γνώριζε το αίτημα εξαίρεσης που υφίσταται από πέρυσι για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Και φυσικά δεν του καταλογίζουμε τίποτα.

Η ΕΠΣ Ημαθίας όφειλε ωστόσο να τον ενημερώσει για το αίτημά μας το οποίο ουδέποτε ανακλήθηκε.

Αναμένουμε, λοιπόν, την άμεση εξαίρεσή του από κάθε αγώνα του Ατρομήτου Διαβατού.

Υ.Γ. Μας τα έλεγαν ότι θα συμβούν όλα αυτά και πλέον τα βλέπουμε μπροστά μας.

Δείτε το βίντεο: