ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α’ ΕΠΣΗ: Σέντρα στο πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων ετών!

Σέντρα κάνει το Σάββατο (21/9, 16:00) το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, το οποίο σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα είναι το πιο ενδιαφέρον των τελευταίων ετών!

Σε αυτό δεν συμβάλει μόνο η παρουσία της ιστορικής και μεγάλης Βέροιας, που για πρώτη φορά συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά και η αγωνιστική κόντρα που αναμένεται να έχει με την άλλη ιστορική ομάδα του νομού, τη Νάουσα, θυμίζοντας τα ντέρμπι που έδιναν πριν από πολλά χρόνια τα δύο Ημαθιώτικα σωματεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες!

Τόσο οι «κυανέρυθροι» όσο και οι «κυανόλευκοι» έχουν ενισχυθεί σημαντικά και δηλώνουν ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, ενώ από πίσω έρχεται και ο Φίλιππος Μελίκης που ενισχύθηκε και αυτός σε αρκετά μεγάλο βαθμό θέλοντας να μπει «σφήνα» στους διεκδικητές του τίτλου.

Από εκεί και πέρα, οι παραδοσιακές δυνάμεις της Α’ κατηγορίας θα παίξουν τον ρόλο του ρυθμιστή στο πρωτάθλημα, όπως είναι το Μακροχώρι, τα Τρίκαλα, ο Κοπανός και ο Άγιος Γεώργιος, ενώ αρκετά έχουν ενισχυθεί και οι νεοφώτιστες ομάδες της Καψόχωρας, του Σταυρού και του Διαβατού.

Τέλος, η Πατρίδα παρότι αντιμετώπισε αρκετά διοικητικά προβλήματα το καλοκαίρι, δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και θα αποτελέσει το φετινό «ερωτηματικό» της κατηγορίας.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τη Βέροια να υποδέχεται τον Άγιο Γεώργιο, τη Νάουσα να φιλοξενεί τα Τρίκαλα και τη Μελίκη να αγωνίζεται στην έδρα του Διαβατού.

Από εκεί και πέρα, το Μακροχώρι θα αντιμετωπίσει τον Κοπανό και η Καψόχωρα τον Σταυρό στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, ενώ η Πατρίδα θα έχει ρεπό.

Α’ ΕΠΣΗ - 1η αγωνιστική

Σάββατο 21/9/24 (16:00)

Μακροχώρι – Κοπανός
Βέροια – Αγ. Γεώργιος
Νάουσα – Τρίκαλα
Καψόχωρα – Σταυρός
Διαβατός – Μελίκη
Ρεπό: Πατρίδα